in

“Heetste agente van Duitsland” voor keuze geplaatst: modellencarrière of politieagente.

De 34-jarige Adrienne Koleszár, die ondertussen wereldberoemd is als de “mooiste politieagente van Duitsland”, werd voor een hartverscheurende keuze geplaatst.

De politietop verplicht haar om te kiezen: politieagente blijven of een modellencarrière. De blondine is met meer dan 500.000 volgers ondertussen overigens een extreem populair Instagram-model.

Adrienne kreeg in juli van dit jaar zes maanden onbetaald verlof. Die periode wijdde ze aan “social influencer.” Ze maakte droomvakanties en postte aan de lopende band verbluffende foto’s. Het ging vooral om kiekjes in bikini.

Lees ook  Talloze mensen beschouwen de 25 kilo wegende vrouw als een “levend skelet”. Als mensen haar voor de eerste keer zien, zijn ze vooral geschokt

De vakantie is nu voorbij en deze week werd ze opnieuw ontboden bij de politieleiding, die haar voor een ultimatum stelden.

Uiterlijk op 1 januari moet ze fulltime terugkeren bij de politie of stoppen. Volgens de Belgische krant HLN heeft de Duitse deelstaat Saksen, waar ze werkt, nochtans een groot tekort aan agenten. De Duitse media meldt dat er zo’n 1.000 vacatures openstaan.

Lees ook  Zwangere leerkracht: (28) krijgt 6 jaar cel nadat ze s*ks had met 15-jarige scholier

Adrienne zou het liefst van al beiden blijven combineren. Aan Bild verklaarde ze: “Maar je kunt niet alles hebben in het leven.” De knappe politieagente kreeg nog tot maandag de tijd om de knoop door te hakken.

Wat moet Adrienne beslissen? Model of agente? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met je vrienden!

Angela Groothuizen 10 jaar jonger met compleet nieuwe coupe.

Dit is het meest krachtige natuurlijk antibioticum ooit! – Doodt alle infecties in het lichaam!