in

Heftig: déze schokkende foto van het lichaam van een kapster gaat het internet over

Het leven van een kapster gaat niet altijd over rozen…

Er zijn weinig dingen lekkerder dan je even heerlijk laten verwennen bij de kapper, een nieuwe coupe zorgt ervoor dat wij ons altijd als herboren voelen. Elke dag werken kappers keihard om hun klanten blij te maken en dit werk kan behoorlijk zwaar zijn.

Je zal het nooit aan haar merken, maar het uren staan en voorover buigen eist zijn tol van het lichaam van jouw kapster.

Lees ook  Hou je niet van sporten? Dat wijst erop dat je slim bent!

Rugpijn
Daarom waren wij ook zo geschokt toen we deze foto zagen van het lichaam van een hardwerkende Britse kapster Grace Campbell, die naar de fysiotherapeut ging omdat ze ‘wat last’ van haar rug had. Hitesh Patel, de fysiotherapeut die haar behandelde, schrok zo van wat hij aantrof, dat hij een foto van de rug van de vrouw deelde op Facebook. De rug was namelijk compleet beschadigd en helemaal rood.

Onnatuurlijke houding
Doordat kappers de hele dag in de ene hand een borstel, schaar of kwast hebben en in de andere hand een föhn, nemen de spieren een onnatuurlijke houding aan. Tel daarbij op dat ze de hele dag met hun armen omhoog en een gebogen rug staan en dit het resultaat: verschillende kneuzingen die ontstaan doordat spieren niet soepel zijn. Volgens dr. Patel zou yoga helpen om de spieren soepeler te houden en op deze manier zouden zulke ernstige kneuzingen voorkomen kunnen worden. Maar vooral heel belangrijk: luister naar je lichaam.

Lees ook  Hij trok haar levenloze lichaam uit het zand. Dan herinnerde hij zich iets dat hij op televisie had gezien.

Ze zeggen altijd dat kokosolie goed is voor je, maar dit is wat ze je niet vertelden.

Vrouw laat voor kunstproject haar eigen eicel ‘bevruchten’ door een hond