in

HEFTIG! KLEINTJE MAG NIET TE WETEN KOMEN, DAT HAAR VADER DOOD IS. WAT DE POLITIEAGENT DOET…

enhanced-12460-1434905890-1

Deze foto gaat op dit moment viraal op het internet. Het verhaal achter deze foto is namelijk heel mooi. Nick Struck is een verkeersagent die zich al jaren inzet voor verkeersongevallen. Op een dag als hij aan het werk is wordt hij opgeroepen omdat er een heftig ongeluk is gebeurd. Dit was een ongeluk die hij nooit meer zal vergeten.

nick-struckjpg-9c43153993939934

Toen Nick aan kwam kon hij zijn ogen niet geloven, de auto was op zijn kop ergens in de wei terecht gekomen.

Volgens de politie droegen de chauffeur en andere inzittenden hun gordel niet. Jessica Matrious reed achter de SUV en zag alles gebeuren.

,,Ze namen plots een extreem scherpe bocht naar rechts en gingen meteen overkop. Ik stopte en liep het veld in om te zien of ik kon helpen.” Matrious belde meteen de hulpdiensten. ,,Het is afschuwelijk zoiets te moeten meemaken, zeker omdat het had kunnen vermeden worden”, zei ze, verwijzend naar het feit dat de vader zijn gordel niet om had.

Lees ook  De kleine jongen huilt zachtjes als hij de schoolbus opstapt. Als de bestuurder de reden verneemt, trekt hij onmiddellijk zijn handschoenen uit.

De zes inzittenden zijn uit de auto geslingerd en waren aan het vechten voor hun leven. Overal zag je ziekenbroeders hun best doen om ze te helpen. Plotseling kwam een collega naar hem toe gerent met een kind in haar handen. Ze overhandigde het kindje aan Nick. Het meisje was aan het huilen, hij wist niet zo goed hoe hij het haar moest vertellen dus deed hij een poging.

promo259285877-1

Een collega fluisterde hem toe dat de vader van het kleine meisje het niet gered had. Nick ging diep van binnen kapot en drukte het meisje stevig tegen zich aan.

Het meisje was nog aan het huilen. Hij deed zijn koppie omhoog en begon een kinderliedje te zingen en wees naar de wolken in de lucht.

Lees ook  Toen ik de foto’s van deze vuile en stinkende man 20 jaar later zag, viel ik van mijn stoel. Onmogelijk!

Hij deed ontzettend zijn best en het werkte, het meisje stopte met huilen en werd kalm. Ze was heel moe en heeft heel wat moeten doormaken.

Het kleine meisje viel in zijn armen in slaap, vervolgens bracht hij haar naar de hulpverleners. De rest van de inzittenden hebben het gelukkig overleefd.

Nick verklaard de nieuwszender: ,,Je zorgt dan dat zo’n kind veilig is. Dat is wat je wilt als vader als het jouw dochter overkomt.”

Nick heeft zelf ook een dochter van 2 jaar. ,,Natuurlijk denk ik dan meteen ‘dit had mijn dochter kunnen zijn’. Ik ben geen dokter maar ik kan wel iemand een knuffel geven.”

Het komt maar al te vaak voor dat de politie en andere hulpverleners worden beledigd. Maar dit zijn de mensen die jou, je vrienden of je familie redden als dat nodig is! Deel dit prachtige bericht met iedereen!

5-jarige legt de tandenfee op video vast, door een camera op te stellen voor het slapen gaan

Deze vrouw is 3 jaar “zwanger”. Kijk wat er uit haar lichaam tevoorschijn komt. Het is monsterlijk!