in

Heftig nieuws over de kinderen van Barbie.

Heftig nieuws over de kinderen van Barbie. Angelina en haar broertje Milano worden binnenkort uit elkaar gehaald. De jonge spruiten zijn op dit moment bij hun vader Michael in Spanje zodat Barbie alle tijd heeft om te werken aan haar herstel. Hier komen ze nu op terug omdat dochter Angelina haar moeder zo erg mist, dat ze terug naar huis wil.

Kinderen van Barbie worden uit elkaar gehaald
Onlangs nog nam Michael het lastige besluit om met de kinderen naar Spanje te gaan. Hierdoor zou Barbie alle tijd en ruimte hebben om bij te komen van alle narigheid die ze de afgelopen tijd heeft meegemaakt. Nu vertelt Michael aan Telegraaf VNDG dat dochter Angelina haar moeder zo ontzettend mist dat ze terug wil naar Nederland. “Lientje vindt Spanje heel leuk, maar alleen voor vakantie. Daarom heb ik in overleg besloten dat Angelina naar haar oma gaat. Daar verblijft Samantha op dit moment, dus dan kunnen ze hun moeder ook weer zien.”

Lees ook  Yolanthe maakt dus indruk met verleidelijke fotoshoot

Zoon Milano is nog niet van plan om terug naar Nederland te komen.”Zoals het er nu voor staat zal Milano bij mij in Spanje blijven en gaat Angelina terug naar haar moeder. De band tussen Samantha de Jong – beter bekend als Barbie – en Angelina is veel sterker dan de band tussen Milano en Samantha. Het is echt een papa’s kindje. Ik ben er geen voorstander van om ze uit elkaar te halen en ik heb het liefst dat ze bij elkaar zouden blijven, maarja. Maar ik ga maandelijks naar Nederland dus dan zien ze elkaar sowieso,” aldus Michael.

Lees ook  Ken je de Posjes nog uit 'Helemaal Het Einde'? De familie krijgt nu déze eigen serie!

RTLNieuws schrijft dat de scheiding waarschijnlijk maar van korte duur is. Michael geeft aan dat hij hoopt dat beide kinderen van Barbie uiteindelijk weer bij haar zullen intrekken wanneer zij hier ook klaar voor is. “Naarmate het beter gaat met Samantha ben ik van plan om allebei de kinderen naar haar toe te brengen. Uiteindelijk gaan de kinderen beiden terug naar hun moeder.”

Wij hopen voor zowel Barbie als haar kinderen dat het snel weer beter met haar gaat en dat Angelina en Milano beide snel weer thuis bij hun moeder zullen zijn.

DIT gebeurt er met je lichaam als je je ondergoed niet goed wast!

Doe drie theelepels zout in je shampoo, je zal versteld staan van het resultaat!