in

Heldenvader ontmoet zijn pasgeboren dochter slechts drie uur voordat hij sterft

Brett Kinloch had een hersentumor waar hij vier jaar tegen vocht. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis op dezelfde dag dat zijn vrouw weeën kreeg en het leven schonk aan hun derde dochter.

De dagelijkse krantenkoppen over de hele wereld worden altijd opgeschrikt door gebeurtenissen die extreem negatief van aard zijn maar af en toe zijn er verhalen die het hart verwarmen en de bitterzoete aard van het leven herinneren.

Brett Kinloch, een leraar uit Bedfordshire, VK, ontmoette zijn pasgeboren baby en zijn derde kind slechts drie uur voordat hij stierf, meldt Leighton Buzzard Observer. Brett Kinloch vocht een langdurig gevecht van vier jaar met een agressieve hersentumor voordat hij zijn laatste adem op 11 februari uitblies terwijl zijn vrouw op dezelfde dag ging bevallen. Hoewel hij wist dat zijn einde nabij was stierf hij met een gevoel van voldoening en geluk om zijn jongste dochter te ontmoeten. Een belangrijke rol bij het mogelijk maken van de ontmoeting was Brett’s vrouw, Nicola, die er bij dik en dun voor hem was evenals al het ziekenhuispersoneel en management dat voor zowel Brett als Nicola zorgde. Kinloch was een lerares op de Milton Keynes Academie waar hij ook zijn vrouw ontmoette.

Beiden begonnen hun loopbaan in 2010 op de school en al snel groeide vriendschap uit in liefde. Brett werd geboren in Northampton en kreeg kort na de geboorte van zijn oudste dochter, Freya, die nu 4 jaar oud is, de diagnose graad 4 glioblastoom hersentumor. Zijn tweede dochter Ella is 18 maanden en ze noemden de jongste Ariya. Brett kreeg oorspronkelijk een prognose van 12 maanden maar de vechter was vastbesloten om kanker te verslaan en vocht hard om te herstellen.

Lees ook  Ook dochtertje Miljuschka Witzenhausen (7) opgenomen in ziekenhuis

De eerste behandelingsrondes werden in het buitenland uitgevoerd. Het zag er goed uit voor het gezin voordat ze het nieuws kregen dat de tumor terug was in een deel van de hersenen dat niet te opereren was, maar toen werd alles nog erger…

Wat het erger maakte is het feit dat het nieuws net voor Kerstmis kwam terwijl het gezin hun derde kind verwachtte en zijn gezondheid verder verslechterde. Ondanks deze tegenslag bleef Brett positief.

Zijn vrouw Nicola zei: “Brett heeft nooit excuses gemaakt en hij heeft het leven ten volle geleefd. Hij werkte nog drie weken voordat hij stierf en hij wilde voor zijn gezin zorgen.” Zijn liefde voor zijn dochter en het gezin was ook iets dat dit alles nooit in de steek had gelaten. Nicola voegde eraan toe: “Hij hield van het leven en liet [zijn ziekte] hem nooit stoppen. We gingen op vakantie naar het buitenland en we namen de kinderen mee naar Disneyland. Zelfs als hij niet langer kon rijden kreeg hij een buspas en zou Freya meenemen.” Brett bleef ook altijd “positief” en “verloor nooit de hoop” gedurende de hele periode van zijn ziektevolgens zijn vrouw.

Nicola ging op 11 februari bevallen. Binnen 50 minuten na de bevalling in het Luton & Dunstable Hospital waren ze samen met haar pasgeboren baby en haar eigen moeder op weg naar het Milton Keynes Hospital waar Brett werd behandeld. Brett werd thuis verzorgd voordat hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Ondanks de beproeving keek Nicola net als haar man naar de positieve kant van alles.

“Het klinkt verschrikkelijk, maar het had veel erger kunnen zijn, ze zou 24 uur later geboren kunnen zijn. Ik neem veel troost in het feit dat hij haar ontmoette. Ik legde haar op hem en toen gebeurde er iets zo ontzettend moois..

Lees ook  Vrouw verliest tepel na boezemvergroting in Turkije: “Mijn boezem ruikt naar rottend vlees”

Ze gaf een knuffel. Hij kon horen wat er aan de hand was en hij wist dat we er waren, daar zal ik altijd dankbaar voor zijn. ” Nicola zei echter dat het “hartverscheurend” was dat een familieportret met alle drie de meisjes niet mogelijk was. Ze hield er echter rekening mee dat de oudere zussen van Ariya hun herinneringen hadden.

Tegelijkertijd erkende Nicola dat de ontmoeting tussen Ariya en haar vader niet mogelijk zou zijn geweest zonder de steun van haar familie, vrienden en de gemeenschap in het algemeen.

Ze was vol lof over verloskundigen in het Luton and Dunstable Hospital, meldt BBC. “Ze waren zo goed in het niet uitbeelden van wat er aan de hand was – mijn vriend vertelde me dat ze in tranen in de volgende kamer naar het ziekenhuis aan het bellen waren”, zei Nicola. “Daarna waren het de mensen – een verloskundige zorgde voor mij, een andere voor de baby en mijn moeder ging de auto halen en we gingen rechtdoor de snelweg op en kwamen daar super snel aan.”

Tegelijkertijd loofde ze de National Health Service of NHS-medewerkers. Ze zei: “Ik kan de NHS nooit genoeg bedanken – de call-out arts genaamd Tim die Brett in leven hield, de paramedici die hem daarheen brachten … er waren verpleegkundigen uit alle delen van het ziekenhuis die gewoon alles wilden doen wat ze konden. Er was niemand bij de NHS die niet verder ging om ons te helpen. ” Er is een GoFundMe-pagina als je de Kinloch-familie wilt ondersteunen.

Zien: zo zien de broer en zus van Marco Borsato eruit

Drama in Duitse dierentuin, 30 apen levend verbrand door brand in verblijf..