in

Hélène Hendriks weg bij vriendin?

Als het over voetbal gaat, draait Hélène Hendriks nooit om de hete brij heen, maar over haar liefdesleven laat de FOX Sports- en Veronica-presentatrice doorgaans weinig los. Wat is de rol van vriendin Linda in haar leven?

Omdat Hélène vorig jaar een lucratief vijfjarig contract bij Talpa Network van tv-baas John de Mol ondertekende, is haar carrière opnieuw in een stroomversnelling geraakt.

Lees ook  Waterkwaliteit in vliegtuigen slecht: Drink geen koffie of thee tijdens de vlucht

Het is de bedoeling dat Hélène komend jaar een wekelijkse talkshow met Wilfred Genee gaat presenteren, maar de onderhandelingen daarover duren langer dan verwacht.

Tot het zover is, blijft Hélène actief als verslaggeefster bij FOX Sports en presenteert ze op Veronica de bloed-stollende vechtsportwedstrijden van kickboksorganisatie GLORY.

Het is geen geheim dat John de Mol zijn tv-sterren doorgaans een riant salaris laat verdienen, waardoor Hélène het zich onlangs kon permitteren om voor een bedrag van 715.000 euro een moderne villa in het Noord-Brabantse Bavel te kopen.

Lees ook  Mama stuurt haar zoon zoals elke andere dag naar school. Dan ziet de leraar DIT aan zijn haar

De presentatrice kocht dit optrekje alleen, waardoor de grote vraag is: krijgt vriendin Linda ook in Bavel een prominent plekje naast Hélène op de bank, of is de liefde tussen beide vrouwen intussen overgewaaid?

School biedt dan toch excuses aan ‘nekvel leraar’ aan.

Rapper Boef spot met zwaar rijverbod.