in

Help, hangende borsten! Geen nood, deze truc gaat jou zeker weten helpen!

De beste truc tegen hangende borsten!
Ook al is het in onze cultuur een beetje een taboe om over borsten te praten willen wij het onderwerp toch even aansnijden. Want hoe je het ook went of keert; op een gegeven moment gaan ze toch een keertje hangen. Heel vervelend, maar gelukkig kun je het proces een beetje verlangzamen met deze tips!

Het is nu eenmaal waar; op een gegeven moment komen wij vrouwen op een leeftijd dat onze huid zijn elasticiteit verliest en onze borsten gaan hangen. Hier kunnen we vrij weinig aan doen; dit heeft alles te maken met dalende oestrogeen-niveaus. Ook het fervent roken van sigaretten kan een oorzaak zijn van hangende borsten. Ook het krijgen van kinderen heeft als gevolg dat de borsten gaan hagen. Maar wat kunnen we ertegen doen? Dat lees je op de volgende pagina!

Lees ook  Meisje, 15, steekt broertje, 3, dood en schrijft met bloed boodschap op muur

Wat je kunt doen om het proces te verlangzamen (helaas, oplossen kan alleen met plastische chirurgie) is het uitoefenen van een ijsmassage. Dit zal je borsten weer iets steviger maken. Je hebt hier slechts twee ijsblokjes voor nodig!

Neem 1 ijsblokje en wrijf deze ongeveer twee minuten lang om de borst heen. Neem nu het andere ijsblokje erbij en masseer twee minuten om de andere borst heen. Veeg de borsten schoon met een droge en zachte doek. Ga dan een halfuur op je rug liggen (dit moet geen probleem zijn!) en herhaal dit twee keer per dag. Je zult zien dat de huid rondom de borsten iets steviger wordt en deze iets minder gaan hangen.

Lees ook  Dame staat perplex als ze ontdekt dat “anonieme” nierdonor eigenlijk haar beste vriendin is.

Wauw! Zwangere Roxeanne wint deze fantastische prijs

Heb je last van benauwdheid? DIT drankje steekt daar gauw een stokje voor! Makkelijk te maken!