in

Herdershond uit Gouda wellicht blijvend doof nadat iemand een vuurwerkbom gooide.

Toen Wendy Heij uit Gouda na het uitlaten van haar hond even met haar buurman stond te praten, ging er plotseling een vuurwerkbom af. Haar hond Laika is nu wellicht permanent doof. Wendy heeft geen idee wie de daders waren. Wel weet ze dat er enkele jongeren sneeuwballen naar een huis aan het gooien waren. Of het de kinderen waren of de eigenaar van het huis die hen wilde afschrikken, weet ze niet.

Lees ook  Kinderen ontdekken dode puppy’tjes in plastic zakken tijdens opruimactie in park.

Aanvankelijk had Wendy de ernst van de situatie niet door. Pas toen ze binnen was, besefte ze dat Laika de herdershond niet meer op haar stem reageerde. Volgens haar dierenarts kan er weinig gedaan worden. De dierenarts zei dat haar gehoor nog kan verbeteren, maar dat moet dan wel binnen de komende weken gebeuren. Zo niet is de gehoorschade wellicht voor het leven.

Lees ook  Stieren nemen wraak op man die ze als vermaak ziet

Wendy deed haar verhaal op Facebook om te waarschuwen over de gevolgen van vuurwerk: “Er stond ook een meisje bij ons toen het gebeurde. Het had dus nog erger kunnen aflopen.”

DEEL de waarschuwing van Wendy om mensen tijdens de feestdagen tot voorzichtigheid aan te manen! En wie van honden houdt, steekt beter geen vuurwerk af!

Hij is 65, zij is 12. Kijk nu de reacties van de mensen wanneer ze gaan trouwen.

Mama “sterft” tijdens de bevalling – dan fluistert papa 2 woorden in haar oor en trekt bleek weg.