in

Heroïneverslaafde moeder doodt pasgeboren baby door drugs te injecteren.

Een heroïneverslaafde moeder zou haar baby gedood hebben door het kind te injecteren met drugs om afkickverschijnselen te voorkomen. Daarna zou de vrouw, die in een camper woonde in La Madera in de Amerikaanse staat New Mexico, het levenloze lichaam van de baby in een vuilnisbak gestopt hebben.

Volgens de vader van de baby, van wie het geslacht of de naam niet bekend werd gemaakt, had de moeder het kind met de drugs geïnjecteerd om afkickverschijnselen te vermijden. De moeder werd gearresteerd.

LEES OOK!
Opa (91) mis bruikte jarenlang kleindochters van 12 en 13 en moet nu de cel in

De politie werd ter plaatse geroepen nadat de vader van de baby terugkeerde van een uitstap en zag dat zijn partner niet meer zwanger was. De vrouw wilde niet uitleggen wat er met het kindje gebeurd was.

De politie arriveerde om een welzijnscontrole uit te voeren, maar werden algauw gealarmeerd door ‘de geur van de dood’. Dan deden de agenten de gruwelijke ontdekking. Ze vonden het lichaam van het kleintje in een vuilnisbak in de camper. De vrouw vertoonde tekenen van heroïneverslaving en de politie kreeg te horen dat ze ook tijdens haar zwangerschap gebruikte.

LEES OOK!
Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.

Vrouw (36) neergestoken in ziekenhuis Gouda

Gaby Blaaser deelt haar hitteplan en Instagram raakt oververhit.