in

Hert weigert de winkel te verlaten – dan beseft kassabediende dat ze iets wil zeggen.

Wanneer Kerstmis om de hoek loert, staat kerstinkopen doen bij velen hoog op het prioriteitenlijstje. Elk jaar denk ik bij mezelf “dit jaar wordt het heel erg eenvoudig”, maar telkens moet ik nog last-minute naar de winkel lopen. Misschien had dit hert wel hetzelfde probleem. Ze werd onlangs gefilmd hoe ze in een geschenkwinkel in Colorado binnenwandelde.

Lori Jones werkt in de geschenkwinkel in Horsetooth Inn en RV Park in Fort Collins, Colorado. De winkel bevindt zich in een natuurpark, dus het is niet ongewoon dat er wilde dieren binnenkomen – maar dit spant de kroon.

Lori vertelt hoe het hert zoals elke andere klant doodleuk binnen gewandeld kwam. “Het was hilarisch. Ze keek naar de zonnebrillen en de chips. Ik kwam niet meer bij van het lachen”, vertelde ze aan The Dodo.

Lees ook  Grote ’jongeheer’ maakt winkelklant verdacht

Dit specifiek hert is erg bekend in het reservaat. Ze is de ouderdomsdeken van een van de hertenfamilies in de buurt en de lokale inwoners kennen haar allemaal. Lori had de familie al enkele keren in de buurt zien graven, maar nog nooit was de moeder binnengekomen.

Lori Jones, die vermoedde dat het hert de weg een beetje kwijt was, probeerde haar met een notenreep in de goede richting te lokken.

Dan was het allemaal gedaan – althans dat dacht Lori toch.

Ze bleek het helemaal fout te hebben.

“Ongeveer 30 minuten later stond het hert daar opnieuw, ditmaal met haar hele familie”, zegt Lori.

“Ik was in het kantoor de inventaris aan het opmaken en toen ik buitenkwam, stond ze daar opnieuw. Dit keer had ze haar tweelingen en een ander hert dat ze geadopteerd had meegebracht.”

Lees ook  Als ik daaraan denk, raak ik verlamd van angst. Precies wat hij wil.’

Lori zegt dat de moeder ervoor zorgde dat de kinderen braaf aan de deur wachtten.

“Ze stonden gewoon aan de deur te kijken zo van ‘Mogen wij ook binnenkomen?’ Ik zei ‘Nee.’ Het was te grappig”, zegt Lori.

We zullen nooit weten wat de moeder precies wilde zeggen, maar het heeft misschien iets te maken met Kerstmis. Of misschien wilde ze gewoon weer een van die heerlijke notenrepen. Gelukkig voor het hert was de notenreep inderdaad opnieuw de oplossing. Daarna klapte Lori in haar handen om de dieren terug in het bos te jagen.

Voor Lori was het alvast een onvergetelijke herinnering: “Het was een enig zicht. De wilde dieren die hier wonen, zijn echt iets bijzonder”, zegt ze.

DEEL dit prachtige kerstverhaal met je vrienden!

Mama “sterft” tijdens de bevalling – dan fluistert papa 2 woorden in haar oor en trekt bleek weg.

Lichaam van 6-jarig zoontje in afvalcontainer gevonden. Mama weet dat ze hem nog altijd kan zien in deze wereld.