in

Het derde seizoen van misdaadserie Undercover is in de maak

Seizoen twee staat nog niet eens volledig op Netflix en er wordt ook nog een film uitgebracht. Toch liet hoofdrolspeler Frank Lammers op Instagram in een filmpje weten dat ze in België zijn begonnen met schieten van het derde seizoen van Undercover. Goed nieuws, toch?

Frank Lammers die als geen ander in de rol weet te kruipen van drugsbaron Ferry Bouman sprak via Instagram met zijn volgers: “Ik zit hier in een hotel in Brussel.

Nieuwe coupe, nieuwe serie. Ferry de film is net af. Vandaag beginnen we met het filmen van seizoen 3.” Geniet van zijn Brabants-accentje en een heerlijke close-up hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geduld is een schone zaak.. begonnen met seizoen 3 💪🏽 @netflixnl

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial) op


Weinig bekend over derde seizoen van Undercover
Waar het in het eerste seizoen ging over XTC en het tweede seizoen over wapenhandel, is het nog niet bekend waar het derde seizoen over zal gaan.

Lees ook  Dit is de rebelse en mooie dochter van Reiner

Na drugs- en wapenhandel zal het nu vast tijd zijn voor weer een nieuwe criminele activiteit. We weten in ieder geval dat het zich onder andere af zal spelen in Brussel, de hoofdstad van België.

Nog een belangrijk detail, welke vrouwen zullen er spelen in de het derde seizoen? We zijn natuurlijk enorm van van Elise Schaap en Anna Drijver.

Lees ook  Wassenaarse agent Gert brengt ouders naar dochter, die in Arnhem op intensive care ligt

Laatstgenoemde was al snel ‘exit’ in seizoen twee nadat ze van dichtbij doorzeefd werd door kogels. We laten ons graag verrassen.

Wanneer het nieuwe seizoen precies uit zal komen is ook nog onbekend. Maar voorlopig zijn we nog wel even zoet met het laatste deel van seizoen 2, en de film die eraan komt.

 

Mama rijdt per ongeluk dochtertje (3) dood tijdens verjaardagsfeestje

Iritante buurman faket elke dag orgasme keihard om buurvrouw te treiteren