in

Het gewonde paard werd achtergelaten om te sterven – dan komen zijn redders in nood en doen het juiste!

De vorige baasjes van het paard Benny hadden hem achtergelaten om alleen te sterven. Gelukkig leerde een dierenrechtenorganisatie op tijd over de situatie van Benny. Zij deden alles in hun macht om het paarde Benny te redden.

Niemand weet wat er met de vorige baasjes gebeurd is en waarom ze het prachtige paard zo achter hebben gelaten midden in een verlaten veldje. Het paard was zo goed als dood, het vel lag op zijn botten en hij had nog maar even te leven.

Lees ook  Zielig! Paarden in de manege worden ernstig verwaarloosd

De organisatie wist dat de situatie van Ben erg slecht was. Er was maar een kleine kans dat Benny het zou overleven maar de dappere mensen van de organisatie gaven niet op! Ze deden alles eraan om Benny te behandelen en ervoor te zorgen dat hij het zou overleven.

Lees ook  Men zou de hond laten inslapen. Maar toen hij zijn baasje zag, brak hij de tralies van zijn kooi bijna af.

Ze gaven Benny eten, liefde en zorg. Na een tijdje kwam Benny weer op kracht, zijn transformatie is geweldig om te zien!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een geweldige transformatie vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Ons hart breekt: hond met stenen om z’n nek gevonden in het water

Hij fluistert zijn vrouw vlak voor haar overlijden iets in het oor. Een jaar later ziet kleindochter DIT en weet …