in

Het internet gaat los om deze geweldige jas van koningin Elizabeth

Koningin Elizabeth werd vorige week 92 lentes jong, maar haar leeftijd houdt haar niet tegen om aparte leuke kledingkeuzes te maken. De laatste tijd kiest Elizabeth voor opvallende outfits en ook dit weekend bleef outfit niet onopgemerkt.

Leuke weetjes over Queen Elizabeth

Queen Elizabeth was pas 25 jaar toen ze de machtigste vrouw van Europa werd. En dat terwijl ze niet eens geboren was als troonopvolgster. Haar oom deed afstand van de kroon waardoor haar vader ineens koning werd. Maar als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er ook vol voor want ze is de langst zittende monarch ter wereld.

Lees ook  Getrouwde man bedriegt vrouw met 19-jarig meisje. 2 weken later krijgt hij een mysterieuze brief.

Ze is dol op een persoonlijke noot. Zo heeft Queen Elizabeth II sinds zij op de troon zit meer dan 45.000 kerstkaarten met de hand geschreven. Zonder hulp.

Ze houdt wel van nieuwe technologieën. Zo was haar kroning op 2 juni 1953 live op televisie te zien. Het was de eerste buitenlandse live-uitzending uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie.
Als enige inwoner van Groot-Brittannië hoeft de queen geen rijbewijs te hebben. Maar ze heeft altijd gereden en doet dat nog steeds.

Ze is een grote dierenvriend, zo’n grote dierenvriend dat alle zwanen in Engeland dezelfde eigenaresse hebben. Je raadt het al: Queen Elizabeth.

Lees ook  Zó ziet de dame eruit die je op ieder treinstation hoort ‘Dames en heren’

Queen Elizabeth II heeft dagenlang geoefend met het dragen van de kroon. Zelfs als ze de kinderen in bad deed, hield ze ‘m op!

Ze denkt in oplossingen. Neem bijvoorbeeld haar huwelijk met Philip in 1947. Na de Tweede Wereldoorlog kocht Elizabeth met voedselbonnen materiaal voor haar bruidsjurk.

Ze is stoer. Elizabeth II werd in het Britse leger opgeleid tot monteur en vrachtwagenchauffeur.

Ze is met vier kinderen, acht kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen een echt familiemens.

Ze is zo gewoontjes gebleven. Queen Elizabeth II kijkt het liefst tv op de bank met haar bord op schoot.

Tippelaarster zal voor een tijdje de ziektewet ingaan na heftig nachtje met deze vent:

8 Nederlandse winkels die veel grappiger klinken in het Engels