in

Het is officieel: Love Island Rowena en Stenn van hebben een relatie

Gisteravond maakten lovebirds Rowena en Stenn hun relatie bekend op Instagram.

Het is zover: Rowena en Stenn van Love Island hebben een relatie. Het is hartstikke Instagram official tussen deze twee. Dat maakte het kersverse koppel gisteravond bekend op – je raadt het al – Instagram.

Rowena en Stenn van Love Island hebben een relatie
Daar postte Rowena een hele lieve foto samen met Stenn, waarbij ze schreef: “Mijn sprookje is compleet 💖 Ik ben zó trots dat ik jouw vriendinnetje mag zijn 💖”. Hoe schattig!

LEES OOK!
Omstanders pakken Roemeen die bejaarde vrouw beroofd

En ook Stenn bleef niet achter en postte een snoezige foto met nog snoezigere tekst om bekend te maken dat hij en Rowena een relatie hebben. “Heel blij om jou nu officieel mijn meisje te kunnen noemen. We hebben al leuke momenten meegemaakt maar ik ben er zeker van dat er nog vele zullen volgen Love you ❤️” Smelt, smelt.

Meer tijd nodig
Het zat er natuurlijk aan te komen, maar toch… You never know. In de Love Island villa liet Stenn onlangs weten nog wat meer tijd nodig te hebben om zeker te weten wat hij precies voor Rowena voelt. Voor Rowena was het al meer dan duidelijk: zij deelde al gevoelens voor Stenn te hebben.

LEES OOK!
Vrouw vindt op Facebook de liefde van haar leven, stort 500.000 euro naar hem...en belandt uiteindelijk zelf voor de rechter

Je ziet het: eind goed, al goed. De twee vormen een prachtig koppel en zien er helemaal happy uit! Wij willen ze samen heel veel liefde en geluk wensen!

Deze man wordt “de man met de gouden arm” genoemd: hij redde het leven van meer dan 2 miljoen kinderen

Bedrijf wil 5.500 euro betalen om niets anders dan frietjes, brood en pasta te eten.