in

Het lichaam van Alex Maas heeft een enorme transformatie ondergaan

Mocht je het gemist hebben: Alex en Niels van Temptation Island gaan met elkaar boksen in de ring bij het sportevenement Boxing Influencers. Iedereen kijkt ontzettend uit naar de wedstrijd tussen deze twee aartsrivalen. Want wie gaat er winnen?

Afgelopen week vond er al een bloedstollende stare down plaats tussen Niels en Alex en dat was al heftig. En nu mogen we het lichaam van Alex Maas bewonderen: strakker en sterker dan ooit, lijkt het wel. Wow! Hier zouden wij wel een beetje bang van worden hoor. Zou Niels ook bang zijn?

Lees ook  Tonnen menselijk haar uit China in VS onderschept

Het lichaam van Alex Maas
Op Instagram deelt Alex Maas iets over zijn lichaam en hoe hij eraan is gekomen. Blijkbaar is hij zo strak geworden door het boksen:

“Gewicht 106kg, inmiddels -12kg. Sinds de switch van bodybuilding naar het boksen zowel fysiek als mentaal een behoorlijke verandering. Laatste weekjes bikkelen en dan gaan we lekker op vakantie.”

Lees ook  Zorgen bij docenten over middelbare scholieren zonder mondkapjes

Lees ook Moeder van kopschopper Spijkenisse vertelt andere kant van het verhaal:
Door al het boksen is Alex Maas blijkbaar heel strak en droog geworden en is hij 12 kilo lichter geworden. Wauw! Wat een droog lijf, niet normaal!

Wesley Sneijder deelt foto met zijn broer en ze zijn niet uit elkaar te houden

Zien: zo zag Mezdi er vroeger uit