in

Het meisje stuurde deze vakantiefoto aan haar ouders. Hun antwoord is geweldig!

Toen de Zweedse Mirabelle Esevik na een jaar lang sparen eindelijk op vakantie ging met haar vriend, deelde ze al haar ervaringen op Instagram.

Het leek bijna niet beter te kunnen worden, samen lekker genieten in het prachtige Egypte op een prachtig spa resort met alles erop en eraan. Tijdens de vakantie besloten Mirabelle en haar vriend tussen alle activiteiten door samen een fotoshoot te houden.

Lees ook  De bruidegom knielt kort voordat hij het jawoord zegt neer voor de dochter van de bruid. Wat er na 21 seconden gebeurt, bezorgt haar tranen

Blij dat ze was stuurde Mirabelle één van de gemaakte foto’s door naar haar ouders. Dit stelletje was echter totaal niet voorbereid op de reactie die haar ouders zouden geven op de foto…

Dit is de foto die Mirabelle naar haar ouders in Zweden stuurde:

Een leuke fotoshoot in Egypte; je zou denken dat de vakantie bijna niet beter kon worden. Maar het werd nog veel leuker. Haar ouders reageerden erop met deze foto en de volgende tekst:

Lees ook  Als deze vrouw voor haar verjaardag zich aan het gezicht laat opereren, weet ze nog niet wat een oude man met haar zal doen.

“Zo zien jullie eruit over een paar jaartjes!”

“Ik kan NIET stoppen met lachen,” reageerde Mirabelle op de foto. “Ik stuurde een foto naar mijn ouders toen we in Egypte waren en kreeg dit terug. Laten we proosten op de gezondheid van mijn (te) gekke familie!”

Wat een geweldig humoristische actie van deze ouders!

Ze bouwden hun droomhuis in een enorme heuvel. Maar als je een kijkje binnen neemt? WOW!

Hier schrik ik wel even van; vanaf nu eet ik nooit meer voorverpakte bakjes fruit.