in

‘Hierom maakte André Hazes het écht uit met Bridget’

De breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland is nog altijd het gesprek van de dag. Vooral de daadwerkelijke reden van de breuk blijft mensen bezighouden, maar er lijkt nu eíndelijk meer duidelijkheid te komen.

André en Bridget claimden in eerste instantie dat de massale media-aandacht ervoor had gezorgd dat ze er een punt achter hadden gezet, maar dat werd vrijwel meteen in twijfel getrokken door velen.

Volgens een insider van De Telegraaf was het tijdens De Vrienden van Amstel LIVE dat André Bridget zat begon te worden. “Dat was het moment waarop André zich eraan begon te storen dat zijn nieuwe vriendin zich zo opdrong.

Ze zijn daar met elkaar, het is vertrouwd en hij is one of the guys. Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ’tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig.”

Lees ook  Deze boodschapper had geen idee wat hij meer dan 10 jaar lang om de 52 weken aan dit huis bezorgde.

Bridget bleek die avond ook nog eens een podiumbeest en betrad de bühne met biertjes voor de mannen.

“Bridget vond dat zelf veel te leuk, manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band.”

Waar Bridget nogal op voorgrond trad, wist André’s ex-vriendin volgens de insider veel beter raad met dit soort situaties.

Lees ook  Ik liet mijn man vermoorden en daarna mijn minnaar - 5 kinderen nu wees!

“Monique voelde dat veel beter aan. Die liet hem razen en ravotten. En ze zal heus hebben gedacht: wat gebeurt daar allemaal? Maar ze liet hem wel vrij!

Terug naar Monique

De geruchten gaan inmiddels dat André weer zijn heil gaat zoeken bij Monique. Monique kwam dinsdag terug uit Curaçao, waar zij een lange tijd vakantie vierde met haar zoontje. Ook André was op het eiland te vinden met zijn band.

Volgens vele verhalen en beelden die Shownieuws exclusief kon uitzenden, zouden de twee het weer erg goed met elkaar kunnen vinden. Zo goed zelfs, dat André direct na haar thuiskomst al de nacht bij (en met?) haar heeft doorgebracht.

Is John de Mol overleden?

Maxime Meiland verbluft haar volgers