in

Hij begraaft een ei in zijn achtertuin. De reden? Dit had ik nooit verwacht!

Ik geef het toe.. Ik heb niet echt een talent voor tuinieren. Ik hou ervan om een mooie tuin te hebben maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar om het zelf te doen. Het punt is, dat ik het wel echt leuk vind maar op een of andere manier gaat het toch echt altijd fout.

Komt dit probleem je bekend voor? Dan heb ik hier de perfecte oplossing voor je zodat ook jij straks kan genieten van een beeldschone tuin. Lees snel door om erachter te komen wat jij in huis moet halen om dit te realiseren.

Het enige wat je nodig hebt is:
– Een pot
– Aarde
– Een rauw ei

Lees ook  “Ze hadden beloofd om samen te blijven tot de dood”: koppel (83) dood teruggevonden in boerderij

Kies een plekje uit in de tuin waar je jouw planten wil laten groeien. Let wel op dat de grond geschikt moet zijn voor de soort plant dat je hebt uitgekozen.

Eieren bevatten namelijk calcium en andere essentiële mineralen die de groei van je planten kan bevorderen. Op het moment dat je ze toevoegt, zullen de planten al deze voedingsstoffen absorberen.

Vul een pot met 5 cm aarde. Plaats het rauwe ei boven op de aarde en bedek het met een beetje meer aarde. Op het moment dat de ei gaat rotten zullen de voedingsstoffen in de aarde lekken en deze door de plant worden geabsorbeerd.

Lees ook  'Rachel Hazes keurt relatie André en Bridget absoluut niet goed'

Veel ervaren tuiniers gebruiken deze truc dus waarom zou jij het niet ook proberen?! Ik heb zelfs gehoord dat als je nog betere resultaten wil behalen dat je naast een ei ook nog een banaan kan toevoegen.

Het beste aan deze truc is dat je gewoon oude eieren kan gebruiken die over datum zijn, dus in plaats van dat je de eieren weggooit kan je deze truc gewoon proberen!

Ga jij deze truc proberen?

Laat het ons weten of het heeft gewerkt voor jouw tuin. Deel deze tip met je vrienden en familie op Facebook en zorg dat zij ook straks een prachtige tuin hebben!

Altijd last van die vervelende deurverkopers? Dit is de PERFECTE manier om daar vanaf te komen. HILARISCH!

Wist jij al dat je Listerine op deze 10 manieren kan gebruiken? Superhandig!