in

Hij fluistert zijn vrouw vlak voor haar overlijden iets in het oor. Een jaar later ziet kleindochter DIT en weet …

De oma van Cayce Lucca overleed op 9 september 2016. Haar opa, die haar hele leven aan haar zijde was gebleven, was compleet verwoest door het verlies. Haar gezondheid liet het afweten en de familie wist dat het niet meer lang zou duren voor ze zou heengaan. Tijdens haar laatste momenten boog haar echtgenoot voorover en fluisterde iets in haar oor.

(Lees verder onder de foto)

“Ik ben je zeventig jaar lang altijd trouw geweest”, zei hij. “Er is nooit iemand anders voor me geweest en die zal er ook nooit zijn. Je bent mijn schatje en zonder jou ben ik verloren. Ik heb al die jaren van je gehouden. Je bent de enige.”

Na zijn speech kuste hij op haar voorhoofd en korte tijd later zou ze overlijden.

Lees ook  Auto neemt 2 parkeerplekken in beslag – als de chauffeur terugkomt, krijgt hij een schok die hij nooit zal vergeten

De opa van Lucca was kapot van verdriet. Ze was tientallen jaren zijn partner geweest en zonder haar was hij inderdaad verloren.

Uiteindelijk begon ook de gezondheid van de weduwnaar achteruit te gaan. Zonder zijn soulmate aan zijn zijde had hij evenmin veel redenen om voor te vechten.

Zijn gezondheid werd slechter en slechter totdat hij niet meer kon bewegen of communiceren. Hij was verlamd en de familie wist dat zijn dagen geteld waren.

De moeder van Lucca denkt dat haar vader wachtte totdat zijn vrouw hem uit het hiernamaals zou komen halen. Dagen gingen voorbij, maar ze kwam echter niet.

Lees ook  Monique Westenberg geniet van ware liefde

Toen Lucca en haar moeder naar opa keken gebeurde er iets. Hij begon voor zich uit te grijpen, en leek iets vast te willen pakken dat voor de rest van de kamer onzichtbaar was.

Kort daarop overleed de man die zijn vrouw zo miste. Hij overleed op 9 september 2017 – precies een jaar later dan zijn vrouw.

“Kan je geloven dat mijn opa en oma op precies dezelfde dag overleden?”, schreef Lucca op Facebook. “Dat is ware liefde. Dit is geen toeval en als je beweert dat dit toeval is, vergis je je.”

Wat denk jij van dit liefdesverhaal? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden op Facebook!

Het gewonde paard werd achtergelaten om te sterven – dan komen zijn redders in nood en doen het juiste!

Dit zijn 10 foto’s die laten zien hoe mooi een bevalling is! Prachtig!