in

Hij geeft zijn vriendin een halssnoer: 1,5 jaar later ontdekt ze wat er binnenin zit en gilt.

Toen Terry een jaar samen was met zijn vriendin Anna besloot hij om haar iets speciaal te geven. Terry had zelf een halssnoer gemaakt uit Tasmaans hout. Vriendin Anna was uiteraard dolblij met het geschenk en droeg het halssnoer elke dag. Maar wat ze niet wist was dat het halssnoer een geheim verborg. Binnenin zat een verborgen juweel.

“Ik heb altijd al van het idee gehouden om iemand een cadeau te geven, waarvan de persoon de echte waarde pas jaren later ontdekt”, vertelde Terry.

Anna droeg het halssnoer 1,5 jaar lang zonder te weten wat er binnenin verborgen zat.

Lees ook  Een vrouw leegt haar portemonnee in de beker van een bedelaar. Thuis gekomen krijgt ze het opeens kokend heet.

“Er waren enkele momenten dat ik bezorgd was dat ze het halssnoer zou ruilen voor iets anders, maar ik hoefde uiteindelijk niet tussenbeide te komen”, Terry.

Maar het ergste moment was toen het koppel door een luchthaven reisde.

“Mijn grootste moment van paniek was toen we voor de eerste keer door de veiligheidscontrole van een luchthaven moesten. Ik had niet nagedacht over het feit dat de halssnoer door de scanner moest, wat algauw een veiligheidsprobleem had kunnen opleveren”, voegde hij eraan toe.

In november 2016 besloot Terry om het geheim te onthullen in Smoo Cave, in het noorden van Engeland. Het koppel had er altijd al van gedroomd om de plaats te bezoeken.

Lees ook  Peuter krijgt kettingslot en glas tegen zijn hoofd, man opgepakt

Anna vermoedde niets. Hij onthulde het geheim van het halssnoer – een verlovingsring – en vroeg haar ten huwelijk.

“Een beetje lijm hield de twee delen samen. Dus ik weekte het los met een mes voordat we nog een foto namen en de ring in mijn zak stak”, vertelde hij.

“Ze stond daar compleet stomverbaasd en toen ze eindelijk besefte wat er aan de hand was, schreeuwde ze ‘ja!’”, vertelde Terry.

Over romantiek gesproken! Knap gedaan, Terry!

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met iedereen die je liefhebt!

Echtgenoot betaalt om z’n vrouw te laten vermoorden. Zijn mond valt wagenwijd open als ze op eigen begrafenis verschijnt.

8-jarige schenkt 20 dollar in het restaurant en krijgt miljoenen terug.