in

Hij Ging Met Zijn Hand In Deze Vrouw Haar Tas, Maar Wat Hij Vervolgens Deed Had Niemand Verwacht.

In deze video spreekt een man over zijn unieke, maar ietwat vreemde verslaving die je niet snel tegenkomt. Het begon met kleine beetjes snoep, maar liep al snel uit de hand. Vanaf dat moment begon zijn verslaving te escaleren en moest hij grotere, riskantere dingen doen om zijn ‘voldoening’ te krijgen. Hij heeft zijn verslaving jarenlang verborgen weten te houden, maar verbrak nu de stilte. Deze video was geproduceerd door Filmingo Films en was bedoeld als marketingcampagne voor zogenaamde ”Vriendelijke Snacks”. In de eerste instantie lijkt het net of de man iets uit de tassen van deze mensen probeert te halen, maar dan komt hij met een onverwachte verrassing.

Lees ook  Alleenstaande moeder bevalt van drieling – realiseert snel de waarheid en wordt gedwongen moeilijke beslissingen te nemen

In plaats van dat ze een dagje meeliepen met een zakkenroller, volgden de makers van deze video de fictionele “putpocket,” iemand die kleine presentjes achterlaat in de tassen van mensen in plaats van ze te stelen. Met deze video willen de makers laten zien dat geven aan mensen ook heel belangrijk is. Bijna niemand had door dat deze man deze presentjes uitdeelde en dat is precies wat deze video zo leuk maakt. Ook al is de verslaving van deze man niet echt, we vinden het idee achter dit filmpje geweldig. Bekijk de acties van de man in het onderstaande filmpje. Wat een unieke manier om terug te geven!

Lees ook  Moeder en dochter moorden familie uit

Chirurgen doen verbijsterende ontdekking in lichaam van man

Een Man Filmde Zijn Zwangere Vrouw In De Keuken, Maar Ze Hadden Nooit Verwacht Dat DIT Zou Gebeuren!