in

Hij kleedt zich netjes aan voor een date en rijdt 45 minuten – arriveert om hartverscheurende waarheid te ontdekken.

Nadat je jarenlang single bent geweest, is het moeilijk om opnieuw te beginnen daten. De kans dat je hart gebroken zal worden is reëel, maar de meeste mensen beseffen dat de kwetsbaarheid de potentiële afwijzing waard is. Dat is precies wat de 73-jarige opa van Gabby Foresta, Jim Moroney, deed toen zijn vrienden en familie hem aanmoedigden om opnieuw te beginnen daten.

Met een beetje aarzeling schreef Jim zich in bij Match.com en begon te praten met een vrouw van zijn leeftijd die ook naar liefde op zoek was.

Kort nadat hij zijn profiel online had geplaatst, werd hij gecontacteerd door een vrouw en de twee planden een romantische date op 45 minuten van zijn huis in California. Jim doste zich uit in zijn mooiste hemd en gaf Gabby een knuffel alvorens te vertrekken.

Lees ook  Waarom je beter een sinaasappel kunt nemen dan een glas verse jus

Onderweg naar de plaats van afspraak stopte Jim zelfs even om een ruiker rozen en chocolade te kopen. Hij wilde een goede eerste indruk achterlaten! Maar toen Jim ter plaatse arriveerde en de vrouw was nergens te bespeuren, brak zijn hart.

Jim wachtte een tijdje voordat hij besefte dat zijn date niet zou komen opdagen. Met een zwaar hart reed hij terug naar huis naar zijn familie, die hem nieuwsgierig zaten op te wachten.

Eenmaal zijn kleindochter hoorde dat de date een flop was, wendde ze zich woedend tot Twitter:

“Mijn opa doste zich helemaal uit voor zijn date. Hij reed 45 minuten, kocht haar chocolade en bloemen en was erg uitgelaten.”

Lees ook  Vermiste Hoogezander (24) uit Winschoterdiep gehaald

Ze maakte een foto van opa Jim, alsook van de rozen die hij had gekocht, en postte het eveneens online.

De post van Gabby over de pech van haar opa begon zich als een lopend vuurtje online te verspreiden. Mensen uit de hele wereld drukten hun medeleven uit en moedigden Jim aan om niet op te geven.

Jim zei dat hij het hoofd niet laat hangen:

“Weet je wat, zo verloopt het daten nu eenmaal. Ik hoop dat ik iemand echt liefdevol, trouw en medelevend vind. Ik ben op zoek naar die ene speciale persoon.”

Als je advies hebt voor Jim (of voor iemand in zijn situatie) deel het dan in de reacties op Facebook!

Vader van gepeste kind komt het zelf oplossen en hoe hij te hulp schiet is ongelofelijk

Ze zegt aan iedereen dat ze blind is. 28 Jaar later ontdekt haar man echter haar ongelooflijke geheim!