in

Hij legt 4 plakjes tomaat in een pot met grond. Dit lijkt vreemd, maar 10 dagen later? Wow!

Ondanks dat er echt niets mis is met de tomaten van de groenten boer of uit de supermarkt smaakt een zelfgekweekte tomaat uit de tuin nog nét iets beter. Het enige probleem is dat het zo makkelijk te kopen is bij de groenteboer of in de supermarkt.

Je hoeft hierbij geen weken te wachten of zelfs nog zaden te kopen. Elke tomaat die je koopt is een bron voor nieuwe tomatenplannen. Daar zijn deze planten immers voor bedoeld.

Lees ook  Vermiste meisje (12) uit Tilburg weer gevonden

De tomaten uit de supermarkt worden vooral gekweekt om weer snel verkocht te kunnen worden, meestal gaat dit ten koste van de kwaliteit van het product. Als je dus zelf je tomaten kweekt heb je alles zelf in de hand en kun je zorgen voor de hoogste kwaliteit tomaten. Dus als je geen fan bent van tomaten uit de supermarkt en het leuk vindt om je eigen planten te kweken, bekijk onderstaande video dan maar eens. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn !

Lees ook  Thomas plaatst smerige post over 'schaamhaar' van zijn ex Yasmin

Elke nacht staart de hond de man urenlang aan. Als hij ontdekt wat zijn vorige eigenaar met hem deed, begint hij te huilen

Drink jij water dat de hele nacht naast je bed heeft gestaan? Ontdek waarom je dat niet moet doen