in

Hij ontwaakt na 3 maanden. Wanneer hij zijn gezicht aanraakt, is hij doodsbang!

Het was een lentedag als alle andere toen de jonge Amerikaan Dallas Wiens, 23 jaar, onderweg was om de muur van een kerk te schilderen. Hij wist echter niet dat die dag zijn leven voorgoed zou veranderen. Terwijl hij aan het schilderen is, voelt hij dat de elektrische lift onder hem begint te bewegen.

De machine rolt naar de hoogspanningskabels. Helaas staat Dallas met zijn hoofd op het niveau van de dodelijke kabels.

Hij wordt onmiddellijk naar het ziekenhuis afgevoerd. Elke minuut telt nu. Een noodoperatie is zijn enige overlevingskans. Dallas overleeft het ongeval en de operatie maar betaalt een zware prijs.

Lees ook  Vrouw kan niet zwanger worden, dus haar 51-jarige moeder wordt draagmoeder

De huid van zijn gezicht is helemaal verbrand door de elektrocutie. Hij verloor zijn ogen, zijn neus en al zijn tanden. Hij is nog nauwelijks herkenbaar. Verbazend genoeg liep hij geen hersenschade op. Hij kan nog altijd praten, normaal denken en functioneren. Er slechts een ding dat hij niet meer kan doen:

Hij kan zijn dochter niet meer omhelzen. Hij had geen lippen meer om zijn eigen dochter te kussen. Maar dan wordt hem een gewaagd idee aangeboden.

Lees ook  Patty Brard: ‘Ik wil nog een keer trouwen…’

De chirurg Bohdan Pomahac uit Tsjechië stelt een volledige gezichtstransplantatie voor! Dit is een zeer riskante onderneming met ongekende afloop.

Maar het wordt een succes! Dallas krijgt het gezicht van een man die in een auto-ongeluk was omgekomen. Het mag een wonder heten dat zijn lichaam dit vreemde gezicht zonder meer aanvaarde en niet afstootte.

Zijn dochter riep meteen: “Je ziet er geweldig uit papa!” En dat was voor Dallas het beste geschenk dat hij kon krijgen.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Mama ziet 5 kinderen die stokstijf in de speeltuin staan. Dan draait ze de camera weg en ziet ze DIT.

Verslaafde vader laat dochter adopteren: 24 jaar later toont zijn collega het ondenkbare