in

Hij raakte in coma na een slechte salto tijdens gym. Toen hij wakker werd, deed hij iets wat de doktoren verbijsterde!

Blake Hyland was slechts 14 jaar oud toen een salto tijdens gymnastiek ongelooflijk fout afliep. Hij landde niet op de zachte mat, maar knalde met zijn hoofd frontaal tegen de betonnen vloer. Hij raakte in coma en de dokters gaven hem een overlevingskans van slechts 50 procent.

De familie van Blake wachtte onthutst op antwoorden. Het enige wat zijn ouders konden doen, was weken achtereen bidden in de nabijheid van hun zoon. Na vijf weken werd Blake eindelijk wakker. Hij was verward en voelde pijn. De doctoren hadden talloze tests uitgevoerd, maar een verpleegster zei tegen de bezorgde ouders: “Het maakt niet uit wat de dokters zeggen. Het is belangrijker wat Blake doet”. Hiermee wilde ze de ouders een sprankje hoop geven.

Lees ook  Michaëlla Krajicek deelt tegenwoordig snoeihete foto’s op social media

De diagnose was ontmoedigend, maar de vader van Blake weigerde op te geven. Hij was er zeker van dat zijn zoon op een dag het ziekenhuis lopend zou verlaten. Blake werkte toegewijd aan zijn fysieke en geestelijke gesteldheid. Bijna een jaar later wandelde Blake inderdaad het ziekenhuis uit. Precies zoals zijn vader voorspeld had. Hij bewees daarmee dat het onmogelijke mogelijk kan zijn. De jongen moet nog veel werk verrichten, voordat hij echt voor 100 procent hersteld is, maar zijn vechtlust heeft aangetoond, dat hij hier zeker toe in staat is. Blake is blij dat zijn verhaal een bron van inspiratie voor anderen kan zijn.

Lees ook  Gaby Blaaser brengt ode aan de underboob

Haar ex-vriend stak haar 32 keer. Drie jaar later gaat de ambulancebroeder die haar leven leven redde op zijn knieën.

Hij vroeg dit koppel een simpele vraag, maar wanneer de man over zijn fantasie begint? Hilarisch!