in

Hij trok haar levenloze lichaam uit het zand. Dan herinnerde hij zich iets dat hij op televisie had gezien.

De 11-jarige Connor Fitz-Gerald was op een dag buiten aan het spelen met zijn vriendjes in de Marina Duinen in California. De jongen deed wat de meeste kinderen van zijn leeftijd doen: in het zand graven en kijken hoe diep ze konden gaan. Toen deed hij plotseling een verschrikkelijke ontdekking: een jong meisje lag levend begraven onder het zand.

Met geen tijd te verliezen, handelde Connor aan lichtsnelheid. Het was een race tegen de tijd, maar gelukkig had Connor niet de intentie om te verliezen.

De 11-jarige begon onvermoeibaar te graven om het 5-jarige meisje te bevrijden. Het meisje was levenloos en bewoog niet meer. Hij begon eerst haar hoofd vrij te maken, alvorens meer zand uit te graven om haar lichaam uit het zand te kunnen trekken.

Lees ook  Mexicanen in opstand vanwege gruwelijke moordfoto's: 'Wij willen Ingrid eervol herinneren'

Eens het meisje bevrijd was, begon de jongen haar meteen te reanimeren – iets wat hij op televisie gezien had.

Kort daarna werd het meisje wakker.

De 5-jarige Alyssa Bostic was op het strand aan het spelen toen een zandgrot waarop ze stond plotseling instortte. Ze zat verschillende minuten vast en kon niet bewegen of ademen.

Terwijl Connor druk bezig was om haar leven te redden, kwamen er volwassenen aangelopen om te helpen en belden de ambulance. Het meisje dat aan een tragisch lot ontsnapte, is nu helemaal hersteld – en dat allemaal dankzij de snelle reactie van Connor.

Lees ook  Bizar maar waar: Max Verstappen heeft een ontzettend lekker zusje!

“Ik voel me goed”, vertelde het meisje aan KSBW Action News 8.

De vader van Connor is ontzettend trots dat zijn zoon het leven van het meisje redde dankzij zijn snelle denken en goed beoordelingsvermogen.

LEER HIERONDER MEER OVER DIT VERHAAL EN DEEL DIT ALS OOK JIJ DANKBAAR BENT DAT CONNOR ZO SLIM EN SNEL REAGEERDE!

Haar 1-jarige had verschrikkelijk veel pijn met rode blaren op zijn mond, hals en borst. Nadat ze hem naar de dokter bracht, heeft ze nu een waarschuwing voor alle ouders.

Lamme belg schrikt zich de pleuris wanneer hij ziet naast wie hij wakker wordt: