in ,

Hij trouwt met een nieuwe vrouw, maar 27 dagen later overlijdt ze. Je zult het verhaal van deze man niet geloven!

Tony Hadfield is 49 jaar oud en woont in Sheffield. Hij is papa van twee meisjes, sportief en gelukkig totdat zijn vrouw beslist om van hem te scheiden.

Enkele maanden later ontmoet hij toevallig zijn eerste liefde Tina terug. Ze kenden elkaar van op de lagere school en zaten ook samen op de middelbare school. “Ik heb haar eigenlijk heel mijn jeugd gekend”, vertelt Tony. De twee worden opnieuw stapelverliefd op elkaar.

Tina en Tony beleven enkele gepassioneerde maanden, totdat hij opnieuw vreselijk nieuws te verwerken krijgt. Tina heeft darmkanker.

In mei 2014 lijken de zaken een beetje te verbeteren. De resultaten werden alsmaar meer positief. Tony en Tina beslissen om zich te verloven en plannen hun huwelijk voor de daaropvolgende lente.

Lees ook  Heldhaftige vrouw redde het leven van 2.500 (!) kinderen – met doodskisten en dozen!

Maar de kanker komt terug in al zijn hevigheid. Ditmaal is de kanker terminaal. Ondanks de intensieve chemo en straling lijkt het einde onafwendbaar. Maar Tony en Tina zijn vastbesloten om alsnog te trouwen. Amper 27 dagen na de bruiloft zou Tina de strijd tegen haar kanker definitief verliezen.

Nog geen maand na haar overlijden kreeg Tony te horen dat hij MS had.

Maar Tony laat zich niet afschrikken. Als eerbetoon voor zijn overlijden vrouw, en om geld in te zamelen voor het Therapy Center for Multiple Sclerose in South Yorkshire begint Tony aan de grootste mars van zijn leven. Hij zal het Verenigd Koninkrijk te voet doorkruisen van zuid naar noord, een tocht van niet minder dan 1400 km.

Lees ook  Het rijke stel spot in de supermarkt luidruchtig met de arme vrouw. Tot er in de rij plotseling iemand ontploft!

Ondanks zijn ziekte legt hij dagelijks zo’n 25 km af.

Via zijn Facebookpagina geeft Tony regelmatig updates over zijn avontuur: “Ik was overweldigd door de steun die ik overal kreeg. Mensen waren mijn motor. Ze gaven me eten en water en boden me zelfs slaapplaatsen aan.”

Tony heeft met zijn actie ondertussen al meer dan 6000 euro ingezameld in de strijd tegen MS. Wat deze man deed, is echt bewonderenswaardig. Ondanks zijn tegenslagen heeft hij toch nog de moed gevonden om een grootste en inspirerende actie te ondernemen.

DEEL deze held met je vrienden!

Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

Deze ouders namen de hartverscheurende beslissing om de stekker uit hun zoon te trekken. Maar toen ze dat deden, gebeurde er iets dat hen deed schreeuwen.