in

Hij wurgde de moeder van zijn pasgeboren kind om dan zijn minnares te sms’en: “Wil je ons nog een kans geven?”

De 31-jarige Mark Mahoney sloeg en wurgde zijn vriendin en de moeder van zijn dochtertje alvorens zijn minnares een berichtje te sturen om haar te vragen of ze hun relatie nog een kans wilde geven. De man werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

De 29-jarige Vikki Hull had er net een barbecue met de hele familie opzitten toen ze samen met Mark thuiskwam in het huis van haar vader. Mahoney viel zijn partner aan nadat de vader van Vikki gaan slapen was. Die vond zijn dochter om 3 uur ’s nachts bewusteloos in haar bed en belde een ambulance, maar alle hulp kwam te laat.

Later zou blijken dat Mahoney nog geen uur nadat hij Vikki aangevallen had, al naar een berichtje had gestuurd naar een vrouw met wie hij al eerder aangebrande berichtjes had uitgewisseld. “Ik wil naar je toe komen, mag ik alsjeblieft?”

De vrouw antwoordde niet meteen, maar stuurde een uur later terug: “Sorry, ik sliep, wat is er gebeurd? Ik dacht dat jullie weer oké waren.” Een minuut later antwoordde Mahoney: “Nee, wil je ons nog een kans geven? Wil je nog steeds dat ik naar daar kom?”

Lees ook  Meng citroensap en kokosnootolie je doffe haren krijgen hun natuurlijke kleur terug!

(lees verder onder de foto)

Hij wurgde de moeder van zijn pasgeboren kind om dan zijn minnares te sms’en: “Wil je ons nog een kans geven?”

Hoewel ze elkaar nog nooit ontmoet hadden, was Mark al beginnen fantaseren over een toekomst met de vrouw, zo kreeg de rechter te horen.

Nog voor hij naar zijn minnares stuurde, contacteerde Mahoney ook zijn vriend Robbie Graham. “Kan ik alsjeblieft naar je toe komen? Ik heb het zwaar verknald Rob.” Toen er niet meteen antwoord kwam, niet verwonderlijk omdat het toen 02.21 uur ’s nachts was, voegde hij er nog aan toe: “Ja zal me haten en niets met me te maken willen hebben Rob. Je zal me aangeven. Ik heb iets heel slecht gedaan, ik weet dat je me zal aangeven Rob, ik moet zelfmoord plegen, dat is de enige manier.”

Lees ook  Famke Louise doet verdrietige onthulling

Uiteindelijk kon Mahoney wel blijven logeren bij zijn vriend en ook de volgende dag kon hij bij hem en een vriendin terecht. Hij vertelde geen van beiden wat hij gedaan had. Ze probeerden hem er zelfs nog van te verzekeren dat hij het wel weer goed kon maken met Vikki.

Mahoney bekende de moord en werd veroordeeld tot een levenslange celstraf met een minimumduur van 15 jaar en 219 dagen. Zijn dochtertje was amper zeven weken oud toen hij Vikki vermoordde. De jonge vrouw zou “de beste moeder ooit” geweest zijn, aldus haar moeder. “Ik kan niet geloven dat hij nooit enige spijt getoond heeft voor wat hij gedaan heeft. Niet naar mij toe, niet naar zijn dochter toe. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.”

Vrouw laat schaamlippen verwijderen en maakt er een glitterketting van

Vrouw stampte haar 21 maanden oude dochter dood, en gaat in beroep vanwege deze bizarre reden..