in

Hij zette zijn dochtertje (3) midden in de nacht buiten als straf omdat ze haar melk niet opdronk. Een kwartier later was ze nergens meer te vinden

De politie van Texas heeft wekenlang gezocht naar een klein meisje dat door haar vader om drie uur ’s nachts buiten onder een boom moest gaan staan. Ze wilde haar melk niet opdrinken en moest daarvoor gestraft worden, vond haar vader. Toen hij een kwartier later ging kijken, was het meisje echter verdwenen. Toch duurde het nog uren voor de man haar als vermist opgaf.

Wekenlang zocht de Texaanse politie naar het driejarige meisje dat op een nacht verdwenen was uit haar tuin. Nu hebben ze op minder dan een kilometer van het ouderlijk huis een levenloos lichaam gevonden dat vermoedelijk dat van het meisje is. De vader wachtte al een proces wegens verwaarlozing, maar door de recente ontdekking zouden daar wel eens klachten kunnen bijkomen.

Lees ook  Ook altijd zo’n last van korstjes in je neus? Met DEZE tip zijn zo verdwenen én komen ze niet meer terug!

Aanvankelijk geloofde de politie van het Texaanse stadje Richardson dat de kleine Sherin Mathews ontvoerd was. Ze startten een massale zoekactie naar het meisje en arresteerden haar vader Wesley Mathews voor haar verdwijning.

Hij vertelde hen dat hij Sherin verplicht had buiten te gaan staan bij een boom omdat ze haar melk niet wilde opdrinken. De man vertelde de politie dat het meisje vijftien minuten later verdwenen was. Sergeant Kevin Perlich bevestigde echter dat de vader haar verdwijning niet aangaf tot vijf uur na datum, een feit dat de politie als zorgwekkend beschouwt.

Lees ook  Helpt het eten van een pissebed écht tegen hooikoorts?

Sherin leed aan een ontwikkelingsstoornis en kon maar beperkt communiceren met anderen. Haar oudere zusje werd ondertussen weggehaald bij haar ouders en in pleegzorg ondergebracht. Beide ouders stopten intussen samen te werken met de politie.

Naamswijzigingen Ministeries kost kabinet Rutte III miljoenen

Grap van de dag: Echtgenoot raakt in paniek wanneer vrouw eieren bakt.