in

Homofiele vaders adopteren een baby. 14 jaar later verschijnt hij op televisie met een boodschap voor zijn biologische moeder die je aan het huilen zal brengen.

Campbell Walker Fields mag dan wel amper 14 jaar oud zijn, maar hij lijkt niet alleen ouder dan iemand van zijn leeftijd, hij weet bovendien zijn emoties uit te drukken op een uiterst volwassen manier. Campbell deed auditie bij America’s Got Talent. De 14-jarige jongen heeft een bijzonder verhaal, hij kent zijn moeder namelijk niet en is geadopteerd door twee mannen.

Lees ook  Zó slecht gaat het met Bridget Maasland na breuk met André!

Campbell beseft maar al te goed dat zijn moeder hem opgaf voor adoptie om hem een leven te geven dat zij hem nooit zou kunnen geven. Van zolang hij zich kan herinneren was hij dankbaar omwille van haar beslissing. Nog voordat Campbell zijn auditie stelt jurylid Mel B een emotionele vraag over zijn moeder. Ieder jurylid (Howie Mandel, Mel B, Heidi Klum, – gastjurylid – Louis Tomlinson – en Simon Cowell) is tot tranen geroerd. Campbell zingt speciaal voor zijn moeder het nummer “A Thousand Years” van Christina Perri. WAUW!

Lees ook  Buurvrouw vergeet gordijnen te sluiten, hele buurt geniet mee van vrijpartij

Krijg kippenvel van dit optreden en DEEL dit met je dierbaren!

Zie jij iets opmerkelijks aan deze oude zwart-wit foto? Toen wij het zagen kregen we de kriebels..

Enkele uren nadat het lichaam van zijn zoon in het lijkenhuis arriveert, post zijn vader deze ijzingwekkende foto met de volgende waarschuwing.