in

Homostel zet video van scheldpartij en bedreiging online

Een homostel werd gisteren in Amsterdam het slachtoffer van een verbale en fysieke aanval. Maar deze mannen lieten zich niet kisten: ze zetten de hele confrontatie op film.

Amsterdam
Dit voorval gebeurde in Amsterdam, de hoofdstad van ons vrijgevochten Nederland. Als voormalig ‘gay capital of the world’ zou je denken dat iedere geaardheid er veilig is, maar niets is blijkbaar minder waar.

Fabio Viana en zijn verloofde hadden namelijk het gore lef om als twee mannen zijnde hand in hand over straat te lopen, en dat ging er blijkbaar niet in bij een groepje ‘stadsgenoten’.

Lees ook  Man in publiek pakt geld van winnaar Miljoenenjacht af!

Uitgescholden
Ze werden namelijk op een gigantische scheldpartij getrakteerd, variërend van ‘fucking homo’s’, tot ‘kankerhomo’, tot ‘je kankermoeder’ en ‘krijg de kanker’.

De creativiteit druipt erweer eens van af. Gelukkig lieten deze twee dappere mannen dit niet over hun kant gaan: ze belden de politie, confronteerden het groepje amoebes en filmden het hele voorval.

Lees ook  Na bosbranden kampt Australië nu ook met overstromingen

En zetten die video op Facebook, zodat de daders sneller gevonden kunnen worden. En om aan te tonen dat dit soort situaties, ook in onze hoofdstad, voor veel mensen van de LHBTQ+ community nog steeds de realiteit zijn, en onder geen enkel beding getolereerd mogen worden.

Bekijk de ongecensureerde beelden hier. Overigens dikke kudos naar die blonde meid: dappere omstanders zijn zeldzaam.

Zo zorgde een hond ervoor dat zijn baasjes dakloos werden

8 s*ksstandjes die je echt een keer moet proberen