in

Hond achtergelaten in een gracht – kan de vrouw die haar redde maar niet stoppen met kussen.

Dierenliefhebber Judy Obregon heeft een hart van goud. Ze maakt vaak een ommetje rond Echo Lake in Fort Worth, Texas. De reden waarom is hartverwarmend. Echo Lake is een plek waar hondeneigenaars hun dieren vaak dumpen. Judy vond in het gebied al heel wat bange en eenzame honden. Enkele keren kwam ze te laat en waren de honden al overleden. Eind maart van dit jaar vond ze iets wat iedereen erg aangreep. Bekijk de dramatische redding hieronder.

Judy dacht dat ze iets zag bewegen in een gracht en stopte haar auto. Toen ze uitstapte hoorde ze in de bosjes een hond jammeren en huilen. Toen de kleine hond Judy zag, kon ze haar blijdschap niet op. Ze strompelde naar Judy en legde haar hoofd in haar hand.

Lees ook  Jan Smit ondergaat transformatie

Judy zag dat de hond een touw rond haar nek had. Ze was eerder aan een boom vastgebonden, maar had zich op een of andere manier kunnen losrukken. Naast haar vond Judy twee zakken met dode honden in.

Iemand had de kleine hond daar voor dood achtergelaten, naast twee lijken van andere honden. De gedachte alleen al maakt ons misselijk!

Judy wilde de hond daar zo snel mogelijk weghalen en legde haar in de auto. De kleine hond kon haar opwinding nauwelijks bedwingen. Tijdens de autorit bleef ze Judy maar op haar wangen kussen.

Lees ook  Diefstal bij boomkwekerij: 'Ze zijn gekweekt door mensen uit de dagbesteding, dit is echt triest'

Bij de dierenarts aangekomen, werd vastgesteld dat de kleine hond compleet gezond was. Ze doopten haar Callie.

Het leven van Callie is nu vol vreugde en liefde, en ze hoeft zich nooit meer zorgen te maken om achtergelaten te worden. Ze heeft een heleboel speeltjes, een familie die voor haar zorgt en heel wat hondenvriendjes om mee te spelen.

En dat allemaal dankzij Judy en de dierenorganisatie The Abandoned Ones.

DEEL dit artikel als je vindt dat alle honden een liefdevolle thuis verdienen!

70-jarige weduwe plaatst een persoonlijke advertentie in de krant – kan haar ogen niet geloven als ze de deur opent.

Mama rept zich naar het ziekenhuis om van drielingen te bevallen. Dan zien de dokters hun gezichtjes en verstijven.