in ,

De hond gedroeg zich erg agressief tegenover haar, maar niemand wist waarom – tot een verborgen opname de waarheid aan het licht bracht.

Een hond heeft de harten van duizenden mensen gestolen nadat hij een baby uit het kluwen van een misbruikende babysitter redde. De ouders, Benjamin en Hope Jordan, huurden de 21-jarige Alexis Khan in om op hun zoon Finn te babysitten. “We dachten toen dat Alexis een uitstekende keuze was” vertelde Benjamin. De achtergrondcheck kwam blanco terug.

Alleen Killian, de familiehond, wist wat er achter de schermen gebeurde, waardoor hij begon te grollen en ander ongewoon gedrag te vertonen.

“Na vijf maanden begonnen we op te merken dat onze hond zich erg beschermend gedroeg van zodra de babysitter binnenkwam” vertelde Benjamin. “Hij was heel agressief tegen haar en enkele keren moesten we hem echt tegenhouden dat hij de babysitter niet zou aanvallen.”

Lees ook  Als haar echtgenoot thuiskomt, slaat haar minnaar op de vlucht – maar wat er dan gebeurt, deed me hardop lachen!

De achterdocht groeide en de familie besloot om actie te ondernemen.

Door een iPhone onder de bank te verbergen en stiekem op te nemen, hoopte ze uit te vissen wat er echt aan de hand was. Tot hun grote ontzetting registreerde de telefoon precies wat ze het ergste gevreesd hadden.

De krijsen van het kind konden gehoord worden terwijl Khan riep “Hou je bek!” Dan begon ze de baby te slaan.

“Ik wilde echt mijn hand door de telefoon steken om hem te helpen” zei Benjamin. “Vijf maanden lang heb ik mijn kind aan een monster toevertrouwd.” Khan werd gearresteerd en schuldig bevonden en ziet op tegen een gevangenisstraf van drie jaar. Omdat ze schuldig werd bevonden aan kindermisbruik mag ze nooit meer met kinderen werken.

Lees ook  Pitbull overlijdt nadat hij twee jochies van extreem giftige slang redt

“Dit is geweldig nieuws voor ons want zo blijven andere kinderen in de toekomst gespaard van het monsterlijk gedrag van Khan” zei Benjamin en voegt daar nog aan toe dat hij zijn hond ontzettend dankbaar is.

“Moest onze hond ons niet gewaarschuwd hebben, zou Finn er vandaag misschien niet meer geweest zijn.”

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Deze vrouw van 88 schaamt zich niet om nog bikinimodel te zijn. Toen ik haar foto’s zag, viel mijn mond open van verbazing.

Als haar zoon geboren werd, noemden de mensen hem een “monster.” Maar wat ze een jaar later schrijft, doet iedereens’ mond openvallen.