in

Hond gedumpt met ketting nog om in roze hondenhok langs de kant van de weg

Vandaag de dag zijn er veel oplossingen voor mensen die niet langer voor hun huisdieren kunnen zorgen. Helaas zijn er nog steeds mensen die hier onverschillig tegenover staan en hun dieren simpelweg ergens dumpen.

Dit geval was wel erg schrijnend. Een oudere pitbull werd met hondenhok en al langs de weg gedumpt.

Hoewel dat wellicht geïnterpreteerd zou kunnen worden als een poging om haar een schuilplaats te bieden, was dat absoluut niet de intentie. Het hok werd in een greppel gegooid en haar ketting zat nog steeds vast.

Lees ook  China huilt na dood straatarme en broodmagere studente (24): 'Ze leefde op 25 cent per dag’

Een automobilist merkte het felroze hondenhok op en stopte om te onderzoeken, waarna de arme viervoeter werd meegenomen door de autoriteiten naar een dierenasiel in Santa Cruz County.

Bij veel dierenasielen moet men betalen om een dier achter te laten, soms weerhoudt dat mensen ervan om het dier daar te laten.

Het Santa Cruz County dierenasiel schreef echter op Facebook dat ze elk dier kosteloos accepteren, zonder vragen te stellen.

Het bleek dat de hond was gechipt, en het asiel was in staat om de vorige eigenaar van de 9-jarige pitbull te identificeren. Ze leerden ook dat haar naam ‘Pebbles’ was.

Lees ook  Jochie (6) nodigt 32 klasgenootjes uit voor verjaardag, maar er komt niemand.

In een update werd bericht dat een man was gevonden die als baasje stond geregistreerd. Omdat hij het laatste jaar dakloos was, had hij Pebbles aan iemand anders gegeven. Die man werd door de autoriteiten gevonden en gedagvaard.

Pebbles is nu op zoek naar een huis en hopelijk zal ze een plek vinden waar ze de liefde en zorg krijg die ze verdient, en niet als afval zal worden behandeld.

Jongen laat Albert Heijn tattoo zetten voor levenslange korting op boodschappen:

Eigenaar van boerderij waar kleine Julen stierf: “Hij stierf niet door val in put maar tijdens reddingsactie”