in

Hond kapot van verdriet nadat zijn beste knaagdiervriendje overlijdt. Een hartverscheurend verhaal …

Een vriend vinden die je hart doet gonzen van vreugde, is het beste gevoel ter wereld. Dat is precies wat een hond en een rat bij elkaar vonden toen ze elkaar drie jaar geleden ontmoetten. Ze werden onafscheidelijk en dat ondanks het feit dat Beagles doorgaans op knaagdieren jagen.

De hond Pippin en de rat Leia werden vriendjes toen eigenaars Hayley Lopez (22) en Tyler Lopez (21) de rat drie jaar geleden in huis namen. Pippin smachtte naar een knuffelpartner en werd bevriend met Leia. Ze speelden verstoppertje en knuffelden samen op de bank.

Hayley uit Washington in de VS zei: “Ze waren de beste vrienden. Ik werk in een dierenwinkel en Leia was de laatste van het nestje. Dus bracht ik haar mee naar huis en dat was de beste beslissing ooit.”

Lees ook  Dit gebeurt er met de niet-verkochte paaseitjes

“Pippin bleef maar naar de kooi staren. Hij was zo geïnteresseerd. Ik nam Leia uit de kooi en zette haar op de bank en Pippin begon meteen met haar te spelen. Ze zaten elkaar altijd achterna. Soms leek het wel alsof ze een gesprek voerden.”

“Hij kwispelde met zijn staart en keek naar haar kooi. Dan sprong ze eruit en rende meteen naar hem toe. Hij was altijd zo aardig wanneer hij met haar rondliep.”

Toen Leia overleed, was Pippin kapot van verdriet. “Na haar dood bleef hij naar de kooi kijken en werd echt droevig omdat ze niet meer kwam”, onthult Hayley. “Hij ging naar het graf in de tuin en voelde haar verlies echt. Ik denk dat hij haar kon ruiken. Hij ging naar het graf en wilde niet vertrekken. Daar zat hij 1.5 uur en ik denk dat hij afscheid aan het nemen was.”

Lees ook  Dokter helpt bij bevalling drieling – dan komt de laatste baby tevoorschijn en bevriest iedereen: ze zit nog steeds in haar vruchtvlies!

Haley zegt dat Pippin nu bevriend is geworden met een ander ratje, maar het is niet hetzelfde. “Er was een baby in het nestje genaamd Toriyama met wie hij stilaan een band begint te ontwikkelen, maar het is niet zo sterk”, zegt ze.

Rust in vrede, lieve Leia, tot jij en Pippin elkaar weerzien.

Publiek vraagt Bruce Springsteen om een ander nummer te spelen – zijn antwoord laat hen sprakeloos achter.

Veel commotie gisteren om ‘wraakactie’ van buurman in ‘De Rijdende Rechter’