in

Hond leunt droevig over doodskist tijdens opbaring van zijn baasje.

De beste vriend van een man uit North Carolina in de VS bleef tot op het laatste ogenblik bij hem en legde tijdens het laatste afscheid zelfs zijn pootjes op de kist.

William D. Schiller (76), beter gekend als Bill, overleed op 8 april en zijn hond Chief zei hem vaarwel tijdens de opbaring op 11 april. Sam James, directeur van begrafenisonderneming James Funeral Home, zei: “Deze hond op zijn tippen in de kist zien kijken, raakt bij de hele gemeenschap een gevoelige snaar.”

Lees ook  Griekenland verbiedt toeristen met “overgewicht” om op ezels te rijden

Het ontroerend moment werd vastgelegd door de kleindochter van de vrouw op de foto, Anne Marie Sibthron, die de huidige vriendin van Bill was.

“Ik wist zelfs niet dat ze de foto aan het nemen was”, zei Anne Marie over de 12-jarige Nina Holcombe, die de foto op Instagram postte met de tekst: “Ik zal je missen, meneer Bill.”

Lees ook  De hond werd zo vreselijk mishandeld dat hij alle mensen wantrouwt. Als deze man wil helpen, is het eigenlijk al te laat.

Anne Marie omschreef het moment in een interview: “Ik zal het nooit vergeten. Hij strekte zijn nek uit zo ver hij kon, en gaf Bill een likje aan zijn oor en uiteraard bewoog Bill niet meer.”

Anne Marie redde Chief in 2014, en het was Bill die haar overtuigde om hem te houden, ondanks zijn omvang en energiek karakter.

DEEL deze al even hartverwarmende als hartverscheurende foto met elke hondenliefhebber die je kent!

Ex van Barbie gebroken van verdriet.

Watersporters spotten zeer zeldzame roze dolfijn in het water. Waanzinnige beelden!