in

Hond met droevige ogen wordt met al zijn speeltjes bij dierenasiel achtergelaten

Dieren voelen zich, net zoals ons, soms verdrietig, ellendig of verlaten. Als iemand ons achterlaat, die altijd voor ons heeft gezorgd, is dat hartverscheurend. De blik van Wall-E op de foto zegt alles en breekt ons hart.

Maar gelukkig heeft hij zijn glimlach teruggevonden en de blik in zijn ogen is nu compleet anders. Wall-E is een prachtige labrador mix van ongeveer 5 jaar oud. Hij is een vriendelijke en lieve hond.

Op 24 november plaatste Maricopa County Animal Care & Control de onderstaande foto op Facebook. De vrijwilligers legden uit dat Wall-E achtergelaten was, met al zijn speeltjes.

LEES OOK!
Vermiste man verslonden door eigen honden

De voormalige baasjes hadden hem daar achtergelaten, wetende dat deze dierenopvang de op een na grootste van de Verenigde Staten is. Ze doen wat ze kunnen, maar als de dieren niet worden geadopteerd, worden ze geëuthanaseerd. Hartverscheurend als je weet dat al deze dieren allemaal een nieuw leven en geluk verdienen.

Wall-E had dus niet veel tijd om te worden geadopteerd. In zijn geval probeerde de opvang duidelijk te maken dat, hoewel hij was achtergelaten, dit niet wil zeggen dat we weten waarom. Zijn vorige baasjes konden simpelweg niet meer voor hem zorgen. Toen ze hem achterlieten moesten ze verschrikkelijk huilen en waren diep bedroefd.

LEES OOK!
Wanneer twee bange puppy’s in asiel terechtkomen, ontsnapte een mama hond om de twee te troosten

Wall-E heeft dankzij Lynn Lee een nieuwe kans gekregen. Laten we hopen dat zijn oude familie deze foto ziet en weet dat hij gezond is en dat hij gelukkig zal zijn!

Deze Man Filmde De Zwangere Buik Van Zijn Vrouw Toen Er Iets Wonderbaarlijks Gebeurde!

Blinde vrouw wordt verteld dat ze van de bus af moet omdat haar geleidehond zwart is