in

Hond overlijd na uur in hete kofferbak

“Onbeschrijfelijk! Onbeschrijfelijk!” zo verteld Fleur Wets die eigenaar is van café Revue in de Belgische plaats Ninove. Ze kan het niet geloven dat een hondeneigenaar zijn hond in de auto in de volle zon achterliet, pal voor haar café. De hond overleefde het niet.

“Er kwam iemand mijn zaak binnen om water te vragen voor een hond die op de parking voor de deur in de auto zat”, vertelt ze aan de Belgische zender VTM. Toen ze zelf ging kijken was de auto inmiddels geopend. “Ik zag de hond liggen.”

  Nadat de 31-jarige de baby ter wereld had gebracht, houden de artsen haar wekenlang bij haar bij weg en mag de moeder niet naar haar toe. De reden?

Het arme dier was inmiddels volledig stijf en zijn bek hing open. Omstanders gooiden nog water over de hond, maar dat mocht niet baten. Het dier was al overleden. De eigenaar gaf toe dat hij de hond in een bench in de kofferbak had gelaten. De eigenaar wilde niet wachten op de politie er is er vandoor gegaan. Een getuige heeft zijn kenteken doorgegeven aan de politie.

  Opsporing Verzocht: Vrouw (90) op straat beroofd door kale fietser

Het was niet zijn bedoeling, zei de eigenaar nog tegen fleur… Maar hoe komt iemand erbij om een hond bij deze temperaturen in een bench in de kofferbak van zijn auto achter te laten?”

Drie redenen waarom je geen wattenstaafjes meer moet gebruiken

Haar 1-jarige had verschrikkelijk veel pijn met rode blaren op zijn mond, hals en borst. Nadat ze hem naar de dokter bracht, heeft ze nu een waarschuwing voor alle ouders.