in

Hond wachtte loyaal bij de rivier voor een maand, als de waarheid boven water komt, vloeien de tranen

De meeste mensen zullen het er mee eens zijn dat de hond de beste vriend van de mens is. Een loyalere of meer liefdevolle metgezel bestaat er niet en dit verhaal is daar een goed voorbeeld van.

De hond op de onderstaande foto wachtte elke dag bij een rivier. Niemand begreep waarom de hond nou telkens op hetzelfde plekje zat te wachten.

Het verhaal vond plaats bij de Chao Phraya rivier in de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Voorbijgangers vermoedde dat de hond wachtte tot zijn baasjes naar hem terugkeerde.

Volgens The Dodo was een ander vermoeden dat de hond van een boot is afgevallen of dat hij op de kade is gezet vanaf een boot

Lees ook  Redders vormen menselijke ketting om bijna 100 puppy's van brand te redden

Een jonge vrouw vond dat de hond er maar zielig uitzag en nam een foto van hem. De foto deelde ze vervolgens op Facebook.

Op het sociale media platform verspreidde het verhaal zich snel. Vele maakte zich zorgen over de hond en waren bang dat het baasje van de hond niet meer terug zou keren.

De hond wachtte loyaal en staarde naar de horizon, maar zijn baasjes kwamen maar niet. In de regen zat hij er nog steeds, loyaal wachtend en hoopvol op de terugkeer van zijn baasjes. De viervoeter leefde van het eten wat voorbijgangers aan hem gaven. Dit was echter verre van voldoende en de hond werd met de dag zwakker.

Lees ook  Het gaat niet goed met 3-jarig meisje na aanval door agressieve hond

Hoe graag de hond ook weer bij zijn baasje wilde zijn, het gebeurde maar niet. Niemand kwam de hond ophalen of iets dergelijks. We zullen waarschijnlijk nooit te weten komen wat er nou echt gebeurd is.

Er was daarentegen wel een familie die verliefd was geworden op de hond, nadat hij viraal ging op sociale media. Ze besloten om de arme rakker te adopteren.

Gelukkig heeft het verhaal een goed einde. We hopen dat de hond het goed heeft bij zijn nieuwe gezin. Het verhaal is wel een goed voorbeeld van de extreme loyaliteit van honden!

Canadees (51) na bomdreiging overmeesterd op schiphol

Een foto van Laura’s borst roept duizenden reacties op – vanwege een verrassend detail