in

Hoogzwangere vrouw doodgestoken door vriend: Dochter (4) ziet alles

De politie heeft dinsdag in het buitengebied boven de Lekdijk bij Lopik in de provincie Utrecht een klopjacht uitgevoerd op een verdachte die zijn hoogzwangere vriendin en haar ongeboren kind zou hebben gedood met een mes. Aan het eind van de middag is hij aangehouden. Op het moment dat de hoogzwangere vrouw werd doodgestoken bij haar woning aan de Lekdijk Oost in Lopik was haar 4-jarige dochter uit een eerdere relatie nog in het huis. Ze heeft alles gezien.

Lees ook  Hij stierf alleen in een verpleeghuis. Verpleegkundigen dacht dat hij niets van waarde had, tot zij dit zagen!

A12
Volgens De Telegraaf gaat het om T.Z. De politie zocht in een bos- en weidegebied in de buurt van Huis te Linschoten in de hoek tussen de Lek en de A12. Er was sinds het middaguur een politiehelikopter boven het gebied in de lucht.

Arrestatieteam
Maandagavond is de vrouw een woning beneden aan de Lekdijk-Oost in Lopik omgebracht. De verdachte man woonde samen met de vrouw. Rond 21.30 uur werd de 34-jarige vrouw zwaargewond voor haar woning aangetroffen. Ondanks de inzet van het ambulancepersoneel overleed de zwangere vrouw ter plekke.

Lees ook  Verschrikkelijk nieuws voor Depay

De politie wachtte bij de woning op een arrestatieteam omdat men dacht dat de dader nog in of rond de woning zou zitten. Later bleek dat de verdachte toch was ontkomen.

De politie denkt nu dat hij vlak na het steekincident met een auto is weggereden.

17-jarige Doodgestoken door haar eigen vader omdat ze verliefd was op een moslim

Haar voeten doen de hele dag pijn – bekijk nu deze truc van de expert om de pijn te verhelpen