in

Horror in Haagse wijk: kat opzettelijk opgehangen.

Maandagmiddag trof de politie in de Haagse wijk Wateringseveld een dode Cyperse kat aan. De wijkagenten stelden tot hun grote ontzetting vast dat de poes was opgehangen aan een touw. De politie verklaarde dat ze niets meer voor hem konden doen.

In de omgeving van de Montevideostraat troffen de collega’s een kat aan waarbij een touw om zijn hals was vastgeknoopt. Helaas heeft de kat het niet gered. Heeft u iets gezien? 0900-8844 / 144 liever anoniem 0800-7000

De wijkagent onthulde de gruwelijke feiten op Twitter: “In de omgeving van de Montevideostraat troffen collega’s een kat aan waarbij een touw om zijn hals was vastgeknoopt.” Op de bijhorende foto is te zien hoe het diertje dood in het steegje ligt. De politie verklaarde aan Omroep West: “Toen de agenten aankwamen, was het dier al dood, ze konden niets meer voor hem doen.”

Lees ook  Oud-chirurg (68) noteerde in vieze schriftjes ‘m*sbruik’ van ruim 200 Franse kinderen

De politie maakt er een erezaak van om de dierenbeul of dierenbeulen zo snel mogelijk te pakken. Het onderzoek verloopt echter niet gemakkelijk. Qua sporen was er nog niet echt de mogelijkheid een doorbraak te forceren. De politie deelde het bericht op de sociale media in de hoop dat er zich alsnog getuigen melden.

Lees ook  PAS OP! Wend je ogen nooit van de kassabediende af als je met je bankkaart betaalt.

Het is volgens de politie uitgesloten dat het om een ongeluk ging. Het is vrijwel onmogelijk dat de kat zichzelf opgehangen heeft omdat hij geen halsband of riempje droeg waar hij achter kon blijven hangen.

Het lichaampje van het dode diertje werd overhandigd aan de eigenaar.

DEEL DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK OM DE OPROEP NAAR GETUIGEN ZO RUIM MOGELIJK TE VERSPREIDEN!

Blinde vrouw wordt verteld dat ze van de bus af moet omdat haar geleidehond zwart is

‘Is Robbert Boekema de minnaar die Wendy’s huwelijk sloopt?’