in

Horror: soa eet geslachtsdelen weg

Een bizarre s*ksueel overdraagbare aandoening waart voor het eerst rond in het Verenigd Koninkrijk. Het is een ziekte die ervoor zorgt dat de geslachtsdelen uitbarsten en rotten. Een Brits meisje tussen 15 en 25 jaar is er in het afgelopen jaar mee gediagnosticeerd, net als twee Britse mannen.

Het zou gaan om de tropische ziekte Granuloma inguinale of Donovanosis en het is de eerste keer dat de ziekte in het Verenigd Koninkrijk wordt vastgesteld. Na besmetting met de bacterie veranderen de geslachtsdelen in “vleesetende zweren”. Het begint met pijnlijke zweren, die als ze niet behandeld worden, het weefsel permanent beschadigen en als het ware opeten.

Lees ook  Na het lezen hiervan zal je elke dag deo willen gebruiken onder je b*rsten

Meestal worden de geslachtsdelen aangetast, maar soms ook de mond, neus of borst. De ziekte wordt meestal via s*ks overgedragen, maar iedereen die in aanraking komt met bloedende zweren van een patiënt, kan ook geïnfecteerd raken.

Dodelijk

De ziekte komt doorgaans voor in het zuidoosten van India, Zuidoost-Azië, Nieuw Guinea, het Caribisch gebied, Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika, Zuid Amerika (Brazilië, Suriname) en onder de inheemse bevolking van Australië.

Lees ook  De maag van de vrouw moest verkleind worden. Wat ze in plaats daarvan doet, schokt haar artsen.

Littekenweefsel door de zweren kan permanente schade aanrichten aan de geslachtsdelen. Zonder behandeling met antibiotica kan besmetting met deze soa zelfs dodelijk zijn.

Draag jij ook altijd je elastiekje om je pols? Na het zien van dit doe je dat vast niet meer!

Sick! Nederlander kocht 5 jaar geleden een oude bus om er vervolgens dit van te maken!