in

Horrorfilmpje laat zien hoe muziekleraar 13-jarige jongen mis bruikte: ‘hij is beschadigd voor het leven’

De Haagse rechtbank veroordeelt een muziekleraar (36) uit Den Haag die on tucht pleegde met een jongen van 13 jaar tot een celstraf van 30 maanden waarvan 15 maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet hij een schadevergoeding van 5000 euro betalen aan het slachtoffer.

De docent legde via internet contact met de jongen, en zocht het slachtoffer thuis op. In april dit jaar vertelde hij tegen twee collega’s van een Leidse onderwijsinstelling dat hij kinderp*rno keek. Twee dagen later stond de politie bij hem op de stoep, en nam een computer in beslag. Daarop stond ook een filmpje van 7 minuten, waarop te zien was dat hij de jongen mis bruikte.

Lees ook  Als deze man het graf van zijn vader bezocht, trof hij de hond in deze houding aan. Een hartverscheurende scène.

De verdachte sprak met de jongen ook in Den Haag af, en in zijn auto. Op de drie afspraakjes nam hij co ndooms en s*ksspeeltjes mee. De Hagenaar heeft het mis bruik bekend, maar wilde tijdens de zitting twee weken geleden niet in details treden. ,,Ik wist meteen dat het fout was’’, zei hij wel.

Hij was een ondernemen­de geest, die hield van gezellig­heid

Moeder van slachtoffer
De moeder van het slachtoffer vertelde de rechtbank dat de jongen kampt met overgewicht als gevolg van alle stress die de on tucht heeft veroorzaakt. ,,Hij was een ondernemende geest, die hield van gezelligheid’’, zei ze over haar zoon. ,,Nu is hij voor de rest van zijn leven beschadigd.’’

Lees ook  Deze Canadese broers hebben de selfie van het jaar gemaakt. Als je het ziet, zal je versteld staan!

Het Openbaar Ministerie (OM) denkt dat de Hagenaar mogelijk meer slachtoffers heeft gemaakt. In zijn woning werd een schrift gevonden met beschrijvingen van andere s*ksdates. Daar wordt nog onderzoek naar gedaan. Hij zou volgens het OM echter geen s*ks gehad hebben met leerlingen van de Leidse onderwijsinstelling waar hij les gaf. Volgens de verdachte stonden er in het schrift alleen teksten bedoeld voor een theaterstuk.

Drie jaar cel
Het OM eiste twee weken geleden een celstraf van drie jaar tegen de muziekleraar, waarvan een jaar voorwaardelijk. De rechtbank komt tot een lagere straf omdat de man verminderd toerekeningsvatbaar is. De verdachte moet zich wel laten behandelen.

Autoloze zondag: serieuze optie door stikstofcrisis

Puppy in verzwaarde bench in ijskoud meer gedumpt om te laten verdrinken