in

Horrormoeder slaat zoontje van vijf met hamer en mishandelt hem op gruwelijke wijze

Een mama heeft haar zoon van 5 bijna vermoord. Ze deed dat samen met haar vriendin. Het begon allemaal in december 2015 toen de jongen uit Oklahoma naar het ziekenhuis werd gebracht. De politie had ontdekt dat de jongen met een hamer op zijn hand werd geslagen en dat hij ook geschopt werd in de lies tot hij bloedde.

Rachel Jean Stevens (29) en haar vriendin Kayla Ann Jones (26) schopten en sloegen de vijfjarjige jongen zo hard dat hij twee beroertes kreeg. De jongen werd opgesloten in een kamer, er werd tape over zijn ogen geplakt en hij werd geslagen met een hamer en een broeksriem.

Lees ook  WALGELIJK: Dikke vrouw verdient 2.000 piek per maand dankzij haar heupomvang van 240 centimeter.

De verschrikkelijke mishandelingen kwamen in december 2015 aan het licht toen de jongen naar het ziekenhuis werd gebracht. Er werden toen verschillende letsels aan het gezicht vastgesteld. Hij was ook ondervoed en had meerdere botten gebroken.

Tijdens zijn maanden van foltering werd de jongen gedwongen om in een afgesloten kamer te blijven. Stevens en Jones waren drie jaar samen. Ook de tweelingbroer en de 8-jarige zus van de jongen woonden in hetzelfde huis. De andere kinderen zouden echter niet fysiek mishandeld zijn geweest. De twee werden veroordeeld tot een celstraf van 20 jaar.

Lees ook  Talloze mensen beschouwen de 25 kilo wegende vrouw als een “levend skelet”. Als mensen haar voor de eerste keer zien, zijn ze vooral geschokt

Vrouw gooit man voor tram na discussie

Dertienjarige jongen verzwijgt kanker om deze hartverscheurende reden