in

Huilende moeder kruipt bij 22-jarige zoon in ziekenhuisbed. Deelt pijnlijke waarheid over wat hem doodde.

Ouders zouden hun kinderen nooit mogen begraven. Helaas is dat iets wat maar al te vaak gebeurt. Een moeder uit Calgary rouwt om het verlies van haar 22-jarige zoon. Ze kon hem niet redden, maar ze hoopt dat haar hartverscheurende verhaal helpt om anderen te redden. In een beklijvende Facebookpost deelde Sherri Kent een foto van zichzelf naast haar stervende zoon in een ziekenhuisbed. “Mijn zoon was geen verslaafde. Hij beging een vergissing die hem het leven kostte”, schreef ze eronder.

“Ik wil gewoon dat iedereen weet dat Micheal stierf aan een overdosis fentanyl”, deelde Kent. “Ik wil gewoon dat iedereen weet over de epidemie die nu woedt en in elke stad van Canada 5-7 personen per dag doodt.”

Lees ook  Dit zijn de 10 meest bizarre namen in Nederland van 2019!

Ze pleitte samen met anderen om haar post te delen en andere kinderen te onderwijzen over de gevaren van druggebruik. “Alsjeblieft deel dit met je familie en vrienden om andere drama’s te helpen vermijden.”

Haar zoon had maar een keertje nodig om van een overdosis te sterven. De zoon van Kent werd benaderd door een man die de drugs verkocht als “heel straffe heroïne.” Aanvankelijk sloeg hij het aanbod af, maar zwichtte dan toch.

Lees ook  Dit kan er met je lichaam gebeuren, als je 30 dagen lang DIT 5 minuten lang doet

Ze namen de drugs in de badkamer, maar toen de zoon van Kent zich onwel begon te voelen, vertrok de andere man. Hij was te bang om te kijken hoe het met hem was, dus stuurde hij enkele werkmannen. Die belden de ambulance, maar toen die arriveerde was het te laat. “Toen de ambulance arriveerde had hij al een hartstilstand”, zei Kent.

“Ze maakten een plekje vrij in zijn ziekenhuisbed zodat ik naast hem kon liggen en met hem kon praten”, zei ze. “Dit is waar ik hem vertelde dat ik nog altijd trots op hem was.”

Man doodt hond van buren en nodigt nietsvermoedende baasjes even later uit voor een schokkend diner

Hondje leidt eigenares naar afvoerput – vindt op 2 meter diepte een achtergelaten, pasgeboren baby.