in

Hun huis zat onder de uitwerpselen, de kinderen werden verwaarloosd en gemarteld, maar: “Mijn Man is fantastisch en ik ben een geweldige moeder”

Een koppel uit de Amerikaanse staat Californië is aangeklaagd voor verwaarlozing en het martelen van hun tien kinderen “voor sadistische doeleinden”. De vloer in hun huis was bezaaid met rommel en in de badkamer lagen overal uitwerpselen van de huisdieren. Toch vindt moeder Ina zichzelf een geweldige moeder, en haar man een even goede vader.

“Het breekt je hart echt, en het is weerzinwekkend om te zien dat een ouder of eender wie zulke daden zou kunnen stellen”, de openbare aanklager in de rechtszaak over de verwaarlozing en mishandeling van de kinderen. Die werden in maart weggehaald bij hun ouders, bedekt met brandwonden, wonden veroorzaakt door luchtdrukgeweren en kneuzingen.

Aan de buitenkant ziet het huis eruit als elk ander in de straat.
Het was de vermissing van het oudste kind van Ina Rogers en haar man Jonathan Allen die de miserabele leefomgeving van de kinderen aan het licht bracht. Volgens politieofficier Greg Hurlbut zagen de agenten tijdens hun huisbezoek “verrot eten op de vloer, menselijke en dierlijke uitwerpselen en een grote hoeveelheid afval dat delen van het huis ontoegankelijk maakte.”

Lees ook  Drie personen naar ziekenhuis nadat accu ontploft in fietsenwinkel

Moeder Ina Rogers weet de schade aan haar huis aan de zoektocht naar haar vermiste zoon, maar meer dan een maand na diens terugkeer stelden de agenten nog steeds dezelfde wantoestanden vast.

De tien kinderen van het koppel moesten één slaapkamer delen in het huis, terwijl drie andere kamers respectievelijk als meditatiekamer, speelkamer en slaapkamer voor de ouders dienden. Tijdens het verhoor van de kinderen werd duidelijk dat ze mishandeld werden.

Lees ook  Kitten gedumpt in Enschede: 'Dit is echt niet nodig'

Binnen kregen de agenten echter iets heel anders te zien.
Ina beweert echter bij hoog en bij laag dat zij noch haar echtgenoot hun kinderen mishandelden. “Ik streef ernaar een goede ouder te zijn. Mijn echtgenoot heeft veel tattoos en ziet er daardoor eng uit. Daarom zijn mensen er snel bij om hem te veroordelen.”

“Mijn echtgenoot is een fantastisch persoon en ik ben een geweldige moeder”, ging ze verder. “Ik ga niet toestaan dat dit ons gezin uit elkaar rukt en ga blijven vechten.” Beide ouders pleitten onschuldig, maar op het oordeel van de rechter is het nog wachten.

De vloer van de badkamer was bezaaid met uitwerpselen.

Dochter weigert te ontwaken na een dutje – en de doodsbange moeder beseft de gruwelijke waarheid

Plotseling last van rode, jeukende bultjes? Dit zou het weleens kunnen zijn…