in

Huwelijksfotograaf slaat bruidegom een blauw oog wanneer hij achter ontdekking over de bruid komt

De fotograaf veroorzaakte een rel toen een bruid en bruidegom op het punt stonden elkaar als man en vrouw te nemen. En hij is nu om de juiste redenen een held.

De huwelijksfotograaf, Onur Albayrak, hield een ceremonie in het Malatya’s Turgut Özal Nature Park in Turkije op 5 juli 2018.

Toen hij de bruid voor het eerst zag, vond hij het vreemd dat ze er vrij jong uitzag en niet echt leek op een volwassene.

‘De bruidegom was ongeveer twee weken geleden naar mijn studio gekomen en was alleen’, zei Onur. ‘Ik zag de bruid voor het eerst op de bruiloft.’

Toen Onur de bruidegom naar haar leeftijd vroeg, was hij geschokt en woedend toen de bruidegom antwoordde dat zijn bruid, bijna zijn vrouw, slechts 15 jaar oud was. Toen hij dit hoorde, weigerde de huwelijksfotograaf de bruiloft te fotograferen.

‘Ze is een kind en ik voelde haar angst omdat ze beefde. De bruidegom viel me aan toen ik wegging’, zei Onur, zoals geciteerd door Hurriyet Daily News, een van de grootste kranten van Turkije.

Lees ook  Gluren bij de buren met je nieuwe geavanceerde camera

De bruidegom koos een gevecht met Onur toen hij probeerde te vertrekken, en zei dat het een schending van hun contract zou zijn als hij weigerde foto’s van de bruiloft te maken, zoals gerapporteerd door CBN News.

Maar Onur gaf niet op en hun verhitte argument veranderde in een vechtpartij. Een vechtpartij die eindigde toen de bruidegom een ​​gebroken neus kreeg.

De fotograaf heeft geen spijt van de gang van zaken en bevestigde zelfs op Facebook dat de berichten inderdaad over hem gingen. Als hij het opnieuw moest doen, zou hij dat zeker doen.

Onur schreef: ‘Ik wou dat dit nooit was gebeurd, maar dat is het wel’, schreef Albayrak in een post op zijn Facebook-pagina. ‘En als je me zou vragen of ik hetzelfde nog een keer zou doen, zou ik’ ja ‘zeggen.’

‘Kindbruiden zijn het slachtoffer van kindermis handeling, en geen enkele macht op aarde kan me een kind in een trouwjurk laten fotograferen.’

Lees ook  Vrouw wordt aangevallen door opgewonden geest en dat ziet er dus zo uit!

Hoewel Onur tussenbeide kwam om te voorkomen dat een kind zo jong wordt uitgehuwelijkt, is het onduidelijk of de bruiloft heeft plaatsgevonden.

Volgens Reuters wordt zijn daad geprezen, vooral omdat Turkije een alarmerend aantal kindhuwelijken kent dat rond de tijd van dit incident alleen maar leek toe te nemen.

Hoewel de minimumleeftijd voor het huwelijk nog 18 is, worden jonge meisjes weggegeven als bruiden voordat ze meerderjarig waren.

Yasmeen Hassan, global executive director van campagnegroep Equality Now, noemde de act van de fotograaf “episch” en vertelde de Thomson Reuters Foundation: “Vaak willen mensen om sociale redenen geen scène maken, dus ik ben echt blij dat hij dit heeft gedaan.

Hij moet worden geprezen als een held, we hebben meer van dit soort mensen nodig. Ik hoop dat de autoriteiten dit hebben opgemerkt en de bruidegom vervolgen. ”

Dee topless gekiekt op vakantie in Griekenland!

Franse p*dofiel krijgt mogelijk de doodstraf door vuurpeloton na aan randing van 300 kinderen