in

Idioot vindt het leuk om stenen te gooien naar twee honden – dan krijgt hij zijn verdiende loon

De wereld is een mooie plek, maar er gebeuren helaas ook veel dingen die me kwaad maken. Ik vind het heel erg als onschuldige wezens worden getroffen door het schofterige gedrag van mensen.

Deze video op YouTube laat helaas zoiets zien, alhoewel het einde gelukkig tot vreugde stemt. Als mensen dieren zo respectloos en bruut behandelen, dan verdienen ze het om gestraft te worden.

Deze man besloot dat het ‘leuk’ zou zijn om stenen te gooien naar twee onschuldige honden die aan het wandelen waren.

Lees ook  Aziatische stropers schieten zwanen in centrum Den Haag af met harpoen om op te eten

Iemand lijkt op een balkon te staan en besluit te filmen wat er zich afspeelt. De camera legt vast hoe de man begint met stenen gooien. Kijk de video goed, en zie dat de honden helemaal niks doen en de man gewoon uit het niets begint met gooien. Daarna krijgt hij een koekje van eigen deeg.

De man gooit stenen en in eerste instantie laten de honden begaan. Maar toen hij maar door bleef gaan kregen ze er genoeg van en pakken hem aan.

Lees ook  Hond bijna tot dood uitgehongerd door vrouw die wraak wilde nemen op haar vriendje

Let op: beelden kunnen als schokkend ervaren worden!

Deze man vond het nodig om twee honden lukraak aan te vallen. Hij maakte echter een denkfout door te denken dat ze niet terug zouden slaan. Deel als je denkt dat honden veel slimmer zijn dan velen denken.

Jongen (13) overlijdt na bizarre botsing op het voetbalveld

Ouders waarschuwen voor vlijmscherpe handdoekhaak: Jinne (3) verliest haar vingertopje