in

Iedereen lacht om de 40-jarige die gaat zingen – als hij begint zijn zowel jury als publiek gevloerd

Thomas Crane, 40, overtreft alle verwachtingen als hij bij ‘Australia Got Talent Stage’ optreedt. Met een stem die heel veel op die van Freddie Mercury lijkt, krijgt hij een staande ovatie van zowel publiek als de jury.

Talentenjachten zijn absoluut fantastisch in de zin dat iedereen een kans krijgt om te schitteren en hun talent te tonen. Ongeacht leeftijd of eerdere ervaring, eenieder heeft kans!

Zo ook de hoofdpersonage van dit verhaal, Thomas Crane. Thomas is 40 jaar oud en werkt overdag als installateur van televisieantennes.

Lees ook  Zo zag Mocro Maffia's 'Paus' er vroeger uit

’s Avonds is hij echter een heel ander persoon. Dan is hij een rockster die op het podium staat en optreedt. Vooralsnog enigszins bescheiden: het podium staat in zijn woonkamer, naast de keuken, en het publiek bestaat uit zijn vrouw.

Wanneer hij dit aan het publiek vertelt, moet iedereen hardop lachen. De verwachtingen zijn niet al te hoog, daar moeten we eerlijk over zijn. Maar dat is het prachtige van een talentenjacht. Wat je ook mag verwachten, er zullen altijd geweldige verrassingen zijn!

Laten we wel wezen, Freddie Mercury is natuurlijk nagenoeg onmogelijk om te evenaren, als zanger, icoon en legende. Maar, er zijn mensen die in de buurt komen! Thomas lijkt niet alleen een beetje op Freddie, maar klinkt ook heel erg als de voormalige Queen zanger.

Lees ook  Dodental neemt toe tot 276, 265 nieuwe ziekenhuisopnames door besmetting

Als Thomas de The Great Pretender zingt, slaat de lacherige stemming direct om en weet hij iedereen binnen no time te overtuigen van zijn talent. Op het einde krijgt hij een staande ovatie van zowel publiek als jury!

In de onderstaande video kan je Thomas zijn geweldige auditie zien.

78-jarige geeft zichzelf een zwoele make-over, ziet er direct tientallen jaren jonger uit

Beginnen de tulpen te hangen? Met deze simpele truc voorkom je het!