in

Iemand grijpt de microfoon van een straatmuzikant. Kijk nu hun gezichten wanneer ze beseffen wie het is.

Naar een concert gaan is altijd leuk, maar het is ook duur. En in de grotere concertzalen staat de artiest vaak zo ver weg dat je hem of haar nauwelijks kunt zien. Ik hou van live muziek, dus als ik een straatmuzikant zie, blijf ik altijd even kijken. Uiteraard laat ik ook altijd een gift achter voor de muzikant.

Een straatmuzikant genaamd Henry Facey kreeg de schok van zijn leven toen hij op een dag op zijn gebruikelijke plekje nabij Piccadilly Circus in Londen stond te spelen.

Lees ook  Ze werd zonder armen geboren. Maar dit meisje is een doorzetster en bewijst dat alles mogelijk is als je het echt wil

Zijn gitaarkoffer lag bij zijn voeten om giften van het publiek te aanvaarden.

Hoewel Rod Stewart nu een wereldster is, begon hij vroeger eveneens als straatmuzikant. Hij wandelde toevallig voorbij toen hij Henry zijn nummer “Handbags and Gladrags” hoorde spelen. Deze kans om een duet te spelen kon hij niet laten voorbijgaan en vroeg de muzikant of hij zijn microfoon mocht lenen.

Lees ook  Ouders verlieten baby met “misvormd” gezicht. Maar kijk hem 30 jaar later eens!

Het werd een geweldig optreden en van zodra de omstaanders beseften wie er aan het optreden was, werd de mensenmassa alleen maar groter.

Bekijk hun optreden hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bezoek van vrienden wekt stervende grootvader weer tot leven.

Chirurgen doen verbijsterende ontdekking in lichaam van man